KÂĞITHANE BELEDİYESİ İLÇEYE 60 BİN AĞAÇ KAZANDIRDI

KÂĞITHANE BELEDİYESİ İLÇEYE 60 BİN AĞAÇ KAZANDIRDI

Daha yeşil ve yaşanılabilir bir Kâğıthane için ağaçlandırma çalışmalarını sürdüren Kâğıthane Belediyesi, on binlerce fidanı toprakla buluşturdu. 

İlçe genelinde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına önem veren Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “ Kâğıthane Belediyesi olarak gelecek kuşaklara daha yeşil bir Kâğıthane bırakmak amacıyla, doğanın korunmasının yanı sıra yeşilin her tonunun artması için mücadelemize devam ediyoruz. Aynı zamanda Kâğıthane’mizde gözlerini açan her bebeğimiz için bir ağacımızı toprakla buluşturuyoruz. Çocuklarımızla beraber ağaçları da büyümüş oluyor.” dedi.

Her Bebeğe Bir Ağaç

Kâğıthane Belediyesi, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren doğan her bebek adına bir ağaç dikiyor. Ağaçlara özel levhalara yazılı şekilde bebeklerin isimleri veriliyor. Aynı zamanda aile hangi sokakta yaşıyorsa o sokağa ağaç dikiliyor. Çocuklar sokaklarında ağaçlarıyla beraber büyümüş oluyorlar.  Ihlamur, süs armudu, hatmi, süs kirazı, zakkum, süs eriği, manolya gibi ağaçlar Kâğıthane Belediyesi tarafından ilçede doğan bebekler için dikiliyor.

dwxyc658I9tdpkaghovessl0.jpg

wkIpr7q5vsvtxfudlzaspoy8.jpg

s1n2dy8v5bkgIoxz9qac6qfa.jpg

vktl7m0bmiq5harsd83xgwyw.jpg

tznzyywj6d50mura7sl8i9xv.jpg

ucId291prmthjtnusjysk7fb.jpg

w9hj1dv6gfu4lctbe7mxhea5.jpg

m2zxedicwavlb8jrtxjdpwg5.jpg

4kxjtpgpf7jxhvbIfmmguyeu.jpg

rwpfkxk7ywmpfn6Igilzjay8.jpg

ewsgngdou7zpxkvrqjqj3usI.jpg

h1w2fcm09bIojxnnhgzseusq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.