19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri İçin Hazırlık Toplantısı Gerçekleşti

19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri İçin Hazırlık Toplantısı Gerçekleşti

19'uncu Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri öncesinde hazırlık toplantısı yapıldı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Güreş Ağası olarak seçilen Belediye Meclis Üyesi Şenol Fidan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve güreş komitesi üyeleri katıldı.

 

Silivri'de geleneksel olarak düzenlenen ve bölgenin önemli kültürel etkinliklerinden biri olan 19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 24 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan etkinlik öncesinde, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, güreş komitesiyle detaylı bir hazırlık toplantısı yaptı. Toplantıda, etkinliğin kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi için atılması gereken adımlar titizlikle ele alındı.

 

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri’nin yalnızca bir spor etkinliği olmanın ötesinde, ilçenin kültürel mirasını yaşatan ve genç nesillere aktaran önemli bir organizasyon olduğunu vurguladı. “Bu tür etkinlikler, geleneklerimizi yaşatmak ve toplumumuzda bir arada olma duygusunu pekiştirmek adına büyük önem taşıyor” dedi.

 

Başkan Balcıoğlu, 24 Ağustos'ta düzenlenecek 19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri için tüm vatandaşları er meydanına davet etti.




3cIpbwio14nqafmkgmy5wxze.jpg

fnno8fhsmmiqwab7a42rxczu.jpg

jexrcof80mfbwu2ybk3a41hu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.