3 ve 4. etap da tamamlandı

3 ve 4. etap da tamamlandı

Pendik Belediyesinin büyük gayretlerle sürdürdüğü “Kartal - Pendik - Tuzla Bağlantı Yolu”nda çalışmalar sürüyor. Etaplar halinde devam eden projede yolun 3 ve 4. etaplarıolan Sultan Vahdettin Caddesitamamlandı. Caddenin Güllübağlar’daki girişine kale kapısı ve cadde boyunca devam eden surlar inşa edildi. Asfalt serimi ve yol çizgilerinin ardından 2 bin 340 metrelik cadde trafiğe açılarak hizmete girdi. Cadde sayesinde Yayalar Mahallesi Çiftlik Caddesi’nden giren araçlar Ramazanoğlu Mahallesi Kaynarca Caddesi’ne kesintisiz ulaşım sağlayabiliyor.

Cadde büyük bir özveriyle yapıldı

Pendik Belediyesi ekipleri Sultan Vahdettin Caddesi’nin yapımı boyunca hummalı bir çalışma sergiledi. Caddenin yapımı için 6 bin 740 ton asfalt serildi, 5 bin 720 metrekare kaldırım yapıldı. Ayrıca 1.410 metre duvar örüldü. İmalat planlanırken geri dönüşüm ve tasarruf ilkeleri esas alındı. Öyle ki taşduvar imalatında yol kazılarından çıkarılan taşlar kullanıldı.

12 mahalleyi birbirine bağlayacak

“Kartal-Pendik-Tuzla Alternatif Bağlantı Yolu” tamamen bittiğinde Velibaba’dan hareket eden bir sürücü, kesintisiz bir şekilde Ahmet Yesevi Mahallesi’ne gidebilecek. Yol, sırasıyla Velibaba, Ertuğrulgazi, Yayalar, Sülüntepe, Şeyhli, Güllübağlar, Ramazanoğlu, Sanayi, Kavakpınar, Orhangazi, Fatih ve Ahmet Yesevi Mahallelerini birbirine bağlayacak.

ge5artold8hw6frvdkaustip.jpg

mttfmw9inv3zgx8curqerlzy.jpg

3nztok0vqfojki5prgn8uyal.jpg

1kf5yl4u8zsdkv2corxqownh.jpg

53phdnhj9wmz0fga4dlwkjqy.jpg

wurh0f73kdjInjlgozfigaxx.jpg

7mekapdqa1pxj60q9ouhwg8i.jpg

du0hretpkwcnv8jny57flizI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.