98. Gazi Koşusu'nu kazanan jokey Akın Sözen'den tjk.org'a özel açıklamalar

98. Gazi Koşusu'nu kazanan jokey Akın Sözen'den tjk.org'a özel açıklamalar

Akın Sözen şu ifadeleri kullandı;

"Gazi Koşusu'na kadar gelen süreçte Dragon Flame'e hep güvenmiştim. Onun neler yapabileceğine olan inancım tamdı. Tüm ekip de tayın potansiyelinin farkındaydı. Dragon Flame ile ilk kez Erkek Tay Deneme Koşusu'nda tanışmıştık. Orada ne kadar yetenekli bir safkan olduğunu anlamıştım.

Benim için de çok farklı bir yarış oldu. Bugüne kadar kariyerimde birçok önemli yarışta birincilikler elde ettim ancak Gazi Koşusu'nu kazanamamıştım. Her Türk jokeyin hayali olan bu mücadeleyi nihayet galibiyetle taçlandırmış olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına koşulan, Türk atçılığının en önemli mücadelesi olan bu yarışta zafer elde etmiş olmak tarif edilemez bir duygu.

Hedefime sonunda ulaşmış olmam kariyerimin bundan sonraki aşaması için beni daha da teşvik ediyor. Kesinlikle burada durmak istemiyorum. Başarılı grafiğimi sürdürerek istikrarlı bir gidişat sergilemek niyetindeyim.

Dragon Flame'in tüm ilgililerini bir kez daha tebrik ediyorum, umarım bundan sonra da ayakları düz basar. Kendilerine başarılar diliyorum."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.