ADALET BAKANI GÜL: PROVOKASYONLARIN HEDEFİ KARANLIKTIR

ADALET BAKANI GÜL: PROVOKASYONLARIN HEDEFİ KARANLIKTIR

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İzmir'de HDP il başkanlığına yapılan saldırıyı kınadı. Bakan Gül, "Provokasyonların hedefi karanlıktır, huzursuzluk ve güvensizliktir. Hukuk bu karanlığa...

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İzmir'de HDP il başkanlığına yapılan saldırıyı kınadı. Bakan Gül, "Provokasyonların hedefi karanlıktır, huzursuzluk ve güvensizliktir. Hukuk bu karanlığa asla geçit vermeyecek" dedi.

Bakan Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İzmir’de HDP il binasına yapılan saldırıyı ve cinayeti lanetliyorum. Provokasyonların hedefi karanlıktır, huzursuzluk ve güvensizliktir. Hukuk bu karanlığa asla geçit vermeyecek, olay tüm yönleriyle aydınlatılacaktır" dedi.

AKP GRUP BAŞKANI BOSTANCI'DAN KINAMA

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı da İzmir'de HDP il başkanlığına yapılan, Dilek Poyraz'ın öldürüldüğü saldırıyı kınadı. Bostancı, "Mutlaka bu saldırı ve cinayet hassasiyetle incelenecektir" dedi.

AKP'nin TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı, kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajında şöyle dedi:

"HDP İzmir İl binasına girilip bir çalışanın kızının katledilmesi olayınışiddetle kınıyorum. Öldürülen genç kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mutlaka bu saldırı ve cinayet hassasiyetle incelenecektir."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.