Adana’ya Değer Katan En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü Zeydan Karalar’a Verildi

Adana’ya Değer Katan En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü Zeydan Karalar’a Verildi

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 5 Ocak Adana Rotary Kulübütarafından “Adana’ya Değer Katan En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü”nelayık görüldü.

Ödül törenindesöz alan ve Başkan Zeydan Karalar’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Adana 5Ocak Rotary Kulübü Başkanı Can Okumuş, üzerinde; “Adana’ya yapmış olduğunuzhizmetlerden Adana ekonomisine, şehrimizin tanıtımına yapmış olduğunuz çokdeğerli katkılarınızdan dolayı; Adana 5 Ocak Rotary Kulübü olarak Adana’yadeğer katan en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü’nün tarafınızasunmaktan onur duyarız” yazılı plaketi Başkan Zeydan Karalar’a takdim etti.

 

Başkan ZeydanKaralar, Seyhan Belediye Başkanlığı’ndan bu yana Rotaryanlarla iş birliği yaparakgüzel işlere imza attıklarını belirterek, “Halkımıza hizmet için iş birliğinedevam edeceğiz. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak geride kalan dönemde çok zorşartlara rağmen çok önemli hizmetleri hayata geçirdik. Bundan sonra da halkımızadaha fazla hizmet edeceğiz. Bu ödüle layık görülmek benim için bir onur vekıymetini bileceğim” dedi.

rwo6fvmh3t8bjgsnud2ymwl1.jpg

xhgljlv1ymb4rcs0fxaqwwo8.jpg

3plynjocntoqieyd8t9kaxzf.jpg

ijeuxpqzrcls6l8otu7jfbf1.jpg

jehdjpgzbx8o670fwynwoIli.jpg

l71jse8fzk9bsubovhz6i0wg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.