ANKARA BÜYÜKŞEHİR'DEN, BAŞKENTE GELEN ÖĞRENCİLER İÇİN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR'DEN, BAŞKENTE GELEN ÖĞRENCİLER İÇİN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkente üniversite eğitimi almak için gelen öğrencilere Ankara'yı tanıtmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkente üniversite eğitimi almak için gelen öğrencilere Ankara'yı tanıtmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Eymir Gölü’nde (ODTÜ Ormanı) düzenlenen “Cumhuriyet Bayramı Doğa Yürüyüşü”ne katılan öğrenciler, hem spor yaptı hem de Ankara’nın doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkente gelen ve belediye yurtlarına ya da kiralanan çeşitli otel ve yurtlara yerleştirilen öğrencilerin hem kenti daha yakından tanıması hem de spor yapması amacıyla “Cumhuriyet Bayramı Doğa Yürüyüşü” düzenledi.

Etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Araplar Yurdu’nda kalan yaklaşık 250 öğrenci katıldı. Otobüslerle ODTÜ Ormanı’na getirilen öğrenciler; gün boyu doğa ile iç içe vakit geçirerek 6 kilometrelik yolda yürüyüş yaptı.

Öğrencilere hem sporu sevdirmek hem de motivasyonlarını artırmak için bu etkinliği düzenlediklerini belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Köksal Ünal, “Bugün Eymir Gölü ODTÜ Ormanı’nda düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğe katıldık. Belediye yurtlarında kalan üniversiteli kardeşlerimizle birlikte keyifli dakikalar geçirdik” dedi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.