ATAŞEHİR’DE DÖRT SOKAKTA TRAFİK DÜZENLEMESİ

ATAŞEHİR’DE DÖRT SOKAKTA TRAFİK DÜZENLEMESİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Ataşehir ilçesi Barbaros Mahallesi'nde önemli bir trafik düzenlemesi gerçekleştirecek. 6 Eylül'ü 7 Eylül'e bağlayan gece, çeşitli sokaklarda kavşak geometrilerinin iyileştirilmesi ve trafik akışının düzenlenmesi amacıyla uygulama yapılacak.

İstanbul genelinde trafik akışını daha verimli hale getirmek için başlatılan bu çalışma kapsamında, belirli sokaklarda kavşak düzenlemeleri yapılacak ve trafik akışı en kullanışlı hale getirilecek. Bu kapsamda Barbaros Mahallesi’nde 4 sokakta düzenleme gerçekleştirilecek.

Ak Zambak Sokak güzergahı üzerindeki, Mimar Sinan Cami önünden başlayarak Ihlamur Bulvarı’na kadar olan kısım çift yönlü olarak düzenlenecek. Ayrıca, Ihlamur Bulvarı ile Kızıl Begonya Sokak arasındaki kısımda da trafik yönü değiştirilecek.

Vatandaşların trafik düzenlemesi sürecinde yaşanabilecek olası aksaklıklar konusunda dikkatli olmaları ve alternatif güzergahları kullanmaları tavsiye ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bu çalışma, şehir içi trafik sorunlarını hafifletmek ve sürücülerin güvenliğini artırmak amacıyla titizlikle sürdürülecek.

 

Detaylı bilgi için: https://x.com/ulasimistanbul/status/1832056836347801767?s=48

xvguyqj2cq948jrbopevlzf7.jpg

oIpxbwjlve0l2n4ty5hh1gcu.jpg

it35jtghrcfpl2yrsbomzsc8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.