ATAŞEHİR’İN MİNİKLERİ MEZUN OLDU

ATAŞEHİR’İN MİNİKLERİ MEZUN OLDU

Ataşehir Belediyesi’nin gündüz çocuk bakımevlerinde eğitim gören miniklerin mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. Törene izleyici olarak katılan anne babalar, çocuklarının renkli gösterilerini keyifle izledi.

Ataşehir Belediyesi’ne bağlı gündüz çocuk bakımevlerinde eğitim gören minikler için Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni düzenlendi.

Çalışan anne babaların en büyük destekçisi olan Ataşehir Belediyesi’nin gündüz çocuk bakımevleri; ev sıcaklığını aratmayarak, çocuklara güvenli bir ortam sağlıyor. Bütün sene boyunca çocuklarının emin ellerde olduğunu, iyi beslendiğini, iyi eğitim aldığını, eğlendiğini ve mutlu olduğunu bilen anne babalar, gündüz bakımevlerine çocuklarını güvenle teslim ediyor.

Bahri Behçet Yıldız Gündüz Çocuk Bakımevi, Saadet Hasan Gülbaran Gündüz Çocuk Bakımevi, Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi ve Barbaros Mahallesi Gündüz Çocuk Bakımevi’nin 4 ve 5 yaşındaki minikleri eğlenerek geçirdikleri bir seneyi yıl sonu gösterileriyle tamamladı. Aylar öncesinden bu özel gösteriye hazırlanan minikler, sahnede heyecanlı anlar yaşadı.

Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende, izleyici olarak katılan anne babalar, çocuklarının renkli gösterilerini keyifle izledi.

Bu özel gün için hazırladıkları gösterileri büyük bir özveriyle sunan minikler, izleyenlerden tam not aldı.

Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren gündüz çocuk bakımevleri, Ataşehir’in minikleri için yeni dönemde de hizmet vermeye devam edecek.

j8Ioppbkc2dfdrr6y5cuhgbt.jpg

g5i0ad9l1dv6rjyotcfj2blg.jpg

fzberc6lodvzkpwnIassf97x.jpg

wmdn3cIkzyhc5uxzgsa8wlqb.jpg

buof7gk8ewyrdlkt69zj0yve.jpg

pkf5aevs6ylodnxybwsmtrif.jpg

ak2v4u6acnnq0lrt8I5gs7lh.jpg

aohyojcqsIe0zgwmmrd7c3vq.jpg

7rldokcd4p3nt8ba65h2ai10.jpg

gp3ukonyuc9btwrk5m4cwjdg.jpg

pseejbwknzptrnuxq0yylavu.jpg

cekfwonvqg0pryfuIqetxdn8.jpg

e2mllw0fukgwyazqhsgvph7r.jpg

36xvlmjksizwlkjtf9e2rzny.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.