ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLARIN SERGİ HEYECANI

ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLARIN SERGİ HEYECANI

Ataşehir Belediyesi’nin “Sanat Eğitimlerini Mahallenize Getiriyoruz” projesine katılan çocukların yaptıkları resimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sanatseverlerle buluştu.

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi ve Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “Avuçlarım Rengarenk” isimli serginin açılışında, hazırladıkları ilk serginin heyecanını yaşayan çocuklar, aileleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşadı.

Tüm çocukların Çocuk Bayramı’nı kutlayan ve “Avuçlarım Rengarenk” isimli sergideki eserlerden dolayı hepsini tebrik eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Çocuklarımızı erken yaşta sanatla buluşturmak, onların sanatla iç içe büyümelerini sağlamak bizim en önemli hedeflerimizden biridir. Ataşehirimizde toplumsal kültürün gelişmesine katkı sağlayarak, çocuklarımızın yeteneklerini geliştirecekleri daha güzel projelere imza atacağız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın her zaman destekçisi olmaktan onur ve gurur duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

7-12 yaş grubu öğrencilerin renklerin ilhamıyla ürettikleri eserleri, 28 Nisan tarihine kadar İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde ve Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde herkese açık olarak sergilenecek.

obzkedyhqxuodj9lifxancj4.jpg

bohenawqjdgxhbudauv7ymfc.jpg

zvcflgapfwdzhko37xm0us4l.jpg

9v4gheybptIzmnghawqfrzq3.jpg

1k8miuwbpvmsu0ozIl2yfyaz.jpg

d4yz1cbedn9qkexwIscg80lb.jpg

7zgupaqozeb4bInvtsrhvyxw.jpg

nl3yr9tg5v1uk0obhpmxaymr.jpg

bp13mq4auo6mkokigfytnry0.jpg

ybd43gvsul8aj59xrhtftn01.jpg

q3d4uffivj5hzwktkr6wcyzp.jpg

ggja8fzpoezldfqt1vhlub5n.jpg

g042nuja5phiadyux8kqsbek.jpg

5fonezmwms6uacxrwjprlgvq.jpg

8xbhoxqzgrewymn0a7hd3crv.jpg

4zs35zx6kpslqopdvjmh2fvh.jpg

h253fgj9ozmrgnso18xaukcl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.