ATAŞEHİRLİLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE ATIK TOPLADILAR

ATAŞEHİRLİLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE ATIK TOPLADILAR

“Dünya Çevre Günü”ne dikkat çekmek amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan Ataşehirliler, çevreye atılmış atıkları toplayarak tabiata sahip çıktılar.

Kayışdağı Ormanı’nda Cumartesi sabahı düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, çevreseverlerle birlikte atık topladı.

Çevrenin korunması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Hem kendimiz hem de gelecek nesiller için çevreyi korumamız gerekiyor. Doğal kaynaklarımızı özenli kullanmalı, çöplerimizi rastgele tabiat içerisine bırakmamalıyız. Havamızı, denizlerimizi, ormanlarımızı, sokaklarımızı, kısacası hayatla iç içe olduğumuz tüm alanları korumalıyız. Bu konuda hem bireysel hem toplumsal olarak çevreye sahip çıkmalıyız. Çevre dostu, duyarlı komşularımız ve Belediye çalışanlarımızın bugün birlikte, Ataşehirimizin hemen kıyısında bulunan Kayışdağı Ormanı’nda yaptığı bu temizlik çalışmasıyla doğaya sahip çıkıyoruz. Doğayı, ormanımızı temiz tutup, koruyarak geleceğe aktarma sorumluğuna sahibiz. Hedefimiz daha yeşil bir Ataşehir. Yeşil Ataşehir için hepinizi daha duyarlı olmaya davet ediyorum” açıklamasında bulundu. 

Ataşehir Belediyesi tarafından organize edilen doğa yürüyüşüne katılan çevreseverler tarafından yaklaşık 1 buçuk saat içerisinde; çöp, plastik, metal, kağıt ve camdan oluşan atıklar toplandı. Toplanan çöpler çöp alanlarına, geri dönüştürülebilir atıklar da geri dönüşüm merkezlerine gönderildi.

m6jIsdunnwoa1m4wjzrs8uoh.jpg

fzd0xc1po5fua6r32lumx7ka.jpg

9pc2y6fpdmjcIk0k4nfrzxxa.jpg

t7gfo0rchzgdoe1wIqm9baly.jpg

c2xqems6digzjehd03wlbuwt.jpg

i9mwqgeyamnfxyrde1whlhIc.jpg

oqqzjh6tc34gzmwIekkesavr.jpg

lhvsr98Imqlwusobn7bm5kac.jpg

aphmcsnwm6q3l0n2xdvjIuyt.jpg

hIv7ar2kd3etqlkdjfgxzhut.jpg

bgrgcyksa6i1ruk835qbehht.jpg

sieluImfogq8bclwjg35cuzr.jpg

z68vxczpxtiedtynpwualfor.jpg

apxk5evgl8bitsfqwdgy6ubu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.