Başkan Balcıoğlu

Başkan Balcıoğlu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi iş birliği ile Paris’in ünlü moda müzesi Palais Galliera'da açılan “İstanbul Evi” ziyaretçilerini ağırlıyor. 8 Ağustos’a kadar ziyarete açık olan İstanbul Evi ile hedef olimpiyatlar.

 

Açılış törenine, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve 17 ilçenin belediye başkanları katıldı.

 

Açılışın ardından konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Evi ile hedefin olimpiyatlar olduğunu vurgulayarak,  “Dünyanın merkezi, kadim şehrimiz İstanbul'un ev sahipliğinde gerçekleşecek en prestijli spor etkinliklerinden biri olan 2027 Avrupa Oyunları öncesinde, ülkemizin spor tarihini ve zengin kültürünü tanıtacak olan İstanbul Evi’nin açılışı için Genel Başkanımız Özgür Özel, İl Başkanımız Özgür Çelik, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Paris'teyiz! Açılışını gerçekleştirdiğimiz İstanbul Evi, İstanbul’umuzun sadece 2027 Avrupa Oyunları için değil, aynı zamanda 2036 Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapma hedefini de tüm dünyaya tanıtacak” dedi.

 

İstanbul Evi’nin şehrin ve ülkenin tanıtımı için önemli bir adım olduğunu ifade eden Başkan Balcıoğlu şöyle konuştu:

“Şehrimizin ve hatta ülkemizin tanıtımı açısından çok önemli bir adım olarak değerlendirdiğim İstanbul Evi, sporun birleştirici gücü ve İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun liderliği ile 2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları yolunda emin adımlarla ilerlediğimizin somut kanıtı. Türkiye’nin varlığını Avrupa’nın kalbinde böylesine hissettiren Genel Başkanımız Özgür Özel’e, İl Başkanımız Özgür Çelik’e, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na ve İlçe Belediye Başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum”

 




q6v9xzqnwybkucu0mhsinhI7.jpg

fppcgmjvwiqeIjo3xabulltb.jpg

p2t04apfeosrmq9ymoh6tjqi.jpg

kq0vmtbo7np4ysdzql5awzmc.jpg

3tImyjp65unwjszbn2vekmao.jpg

a7mse8gfq1ognnbm0ojlpxuq.jpg

fjj2mq1bxkmceutvpd3fa705.jpg

n5omxur9cbwfs4wsl31v0rbh.jpg

vwwh2ypjtfbzzjx1q4skm57l.jpg

u0398tyhnliazIvsxkzgpa7y.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.