Başkan Balcıoğlu, İBB'nin Çatalca’da Düzenlediği Hasat Bayramı’na Katıldı

Başkan Balcıoğlu, İBB'nin Çatalca’da Düzenlediği Hasat Bayramı’na Katıldı

İstanbuk Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Hasat Bayramı gerçekleşti. Hasat Bayramı etkinliğine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, mahalle muhtarları, Çatalca'lı çiftçiler, üreticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte, tarımın ve yerel üretimin teşvik edilmesi amacıyla çiftçilerle bir araya gelindi ve İstanbul genelinde tarımsal faaliyetlerin artırılması hedeflendi.

 

Etkinlik sonrası bir konuşma yapan Başkan Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Çatalca'da düzenlediği Hasat Bayramı'na katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Balcıoğlu, tarımsal üretimi her zaman desteklediklerini vurgulayarak "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun çiftçi ve üreticilerimize sağladığı can suyu destekleri sayesinde, İstanbul'da tarım yapılan alanların 51 bin dekar artmasının gururunu hep birlikte yaşadık. Verimli ve bereketli topraklarımızı koruyacak, tarımsal üretimi her zaman destekleyeceğiz" dedi.

 

Başkan Balcıoğlu, üreticilere sağlanan can suyu için İBB Başkanı İmamoğlu'na da teşekkür etti. Tarımsal sürdürülebilirliğin artmasını önemsediğini dile getiren Başkan Balcıoğlu, "Sayın Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun kıymetli destekleri, hem yerel üreticilerimize moral vermekte hem de İstanbul genelinde tarımsal sürdürülebilirliği artırmaktadır. Bu değerli katkılar için kendisine minnettarız" diye konuştu.




xopyefserc53I2gvbn8ihdgq.jpg

cmIcihdlpegzjbov0p6ly1na.jpg

oshgfvimvq3pljzn4xbl0grw.jpg

nukxszbbwzlveqyf0wdgj1a8.jpg

r0bncmehaqyufj12khosId6c.jpg

gg2cIwobpytradm6ifu8vfz5.jpg

skgpnwxcjvr1nawtdfocsl58.jpg

wh3zu1yxlr02agqqfyrcvtgi.jpg

uhkqr8atmujyisdy7crbnsqv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.