Başkan Balcıoğlu’nun Santra Vuruşuyla 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası Başladı

Başkan Balcıoğlu’nun Santra Vuruşuyla 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası Başladı

Silivri Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası başladı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun santra vuruşunu yaptığı turnuvada, Gazitepe Spor Kulübü, Bilgin Futbol Okulları, Beylikdüzü Yakuplu Spor, Beylikgücü Spor Kulübü, EP Academy, Ispartakule Spor Kulübü, Saray Spor Kulübü, Beykent Spor Kulübü, Ogur Atletik Performans, Lüleburgaz Atletik FK, Silivrispor Kulübü, Beylikdüzü İdman Yurdu Spor Kulübü, Trakya Kartalları, Beşiktaş ve Silivri Mimarsinan Spor Kulübü olarak toplamda 16 takım yer alacak.

 

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, açılışta yaptığı konuşmada turnuvanın anlam ve önemine dikkat çekti. Takımlara ve antrenörlere teşekkür edip iyi dileklerde bulunan Başkan Balcıoğlu, “30 Ağustos Zafer Bayramımız vesilesiyle düzenlediğimiz futbol turnuvamız, hem zaferimizin coşkusunu yaşatmak hem de gençlerimize sporla dolu bir gün sunmak adına büyük bir öneme sahip. Bu anlamlı etkinliğe katılan tüm takımlara başarılar diliyor, Silivri’de sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha kuvvetle ifade ediyorum” dedi.

 

Turnuvada, 2012 doğumlu yaş grupları arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Turnuva, genç yeteneklerin hem spor yaparak bayram coşkusunu yaşamalarını hem de birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmelerini amaçlıyor.

 




acqdwIl8eiev3ogsytj4mryf.jpg

h6cjnar7z5mlexprb0kz13yu.jpg

xmb2fhqw3onpnrwpztvqsvuy.jpg

tobknhcimq5qtl17af9wz8gr.jpg

dqkhsdfkmjewlrI7abtzl0o1.jpg

xt3gzhiav1bydrqyqvIod5ew.jpg

tqktvlgojw7iuflafdy5hsr6.jpg

jpntI8ehw3nb5zqwcvhxco1b.jpg

7wpuxybmlkv0eqIugcvats5w.jpg

vpyl8dmcifoxtwqchpurjg6b.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.