Başkan Balcıoğlu ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel Depreme Duyarlılık Sergisi'nde Bir Araya Geldi

Başkan Balcıoğlu ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel Depreme Duyarlılık Sergisi'nde Bir Araya Geldi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile birlikte TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Silivri Temsilciliği tarafından düzenlenen Depreme Duyarlılık Sergisi'ne katıldı.

 

Silivri Belediye Başkanı Balcıoğlu, 25 yıl önce yaşanan büyük depremin ardından geride kalan izlerin hatırlatıldığı serginin, geçmişin derin yaralarını bir kez daha gözler önüne serdiğini belirtti. Deprem felaketinin toplumsal hafızada derin izler bıraktığını vurgulayan Balcıoğlu, “Bu sergi, o acı dolu anları bir kez daha hatırlatarak, depremle ilgili farkındalığı artırma görevini üstleniyor. Bu anlamlı sergiyi düzenleyen TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Silivri Temsilcisi Mustafa Perçemli'ye ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

Etkinliğin ardından Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Silivri'de gerçekleştirilen deprem farkındalığı etkinliklerinin önemini dile getirdi. Başkan Güzel, “Silivri'de yapılan bu etkinlikler, vatandaşların deprem bilincini artırmak ve gelecekteki olası afetlere karşı hazırlıklı olmalarını sağlamak açısından büyük bir öneme sahip. Sergi, toplumsal bilinç oluşturma ve geçmişin acılarını hatırlatarak, önleyici tedbirlerin alınmasını teşvik etme yönünde önemli bir rol oynuyor” şeklinde konuştu.




tbeygqap3uhzsusegnlvn56I.jpg

51uwczxtqb9kw8evssp6ojgo.jpg

latqg8vsycik6etIojp42mnc.jpg

mna9gvlcnhlscbtkr6o7iedb.jpg

rsekoabl4yud9sw5vmkwjgqc.jpg

vmu9tbhepubwnoazyv4f3chi.jpg

rl83nw5towfcalqgdm0mha7t.jpg

b2aapynvItuqkmy4v8t5zk6o.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.