Başkan Balcıoğlu ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel Kentsel Dönüşüm Ofisi Çadırını Ziyaret Etti

Başkan Balcıoğlu ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel Kentsel Dönüşüm Ofisi Çadırını Ziyaret Etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile birlikte Kentsel Dönüşüm Ofisi çadırını ziyaret etti. Silivri Belediyesi Etüt Proje ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda kurulan ofis, ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri hakkında detaylı bilgi sunmakta ve vatandaşların sorularını yanıtlamaktadır.

 

Ziyaret sırasında Başkan Balcıoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybedenleri saygıyla andığını ifade ederek, “Hemşehrilerimizi kentsel dönüşüm çalışmalarımız hakkında bilgilendirmek amacıyla kurduğumuz Kentsel Dönüşüm Ofisi çadırını Çatalca Belediye Başkanımız Erhan Güzel ile birlikte ziyaret ettik. Kentsel dönüşüm projelerimizle ilçemizi daha güvenli ve modern bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Silivri Belediyesi Etüt Proje ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda kurulan bu ofis, ilçemizdeki kentsel dönüşüm projeleri hakkında detaylı bilgi sunmakta ve vatandaşlarımızın sorularını yanıtlamaktadır” şeklinde konuştu.

 

Kentsel Dönüşüm Ofisi ziyaretinin ardından, Başkan Balcıoğlu, Başkan Erhan Güzel ile birlikte Silivri Sahili'nde hafta sonunu geçiren vatandaşlarla bir araya geldi. Başkanlar, vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyerek, ilçede gerçekleştirilen projeler hakkında geri bildirim topladı.

 

Her iki belediyenin iş birlikleri anlamında birbirlerini desteklemesi, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Balcıoğlu ve Başkan Güzel, bu iş birliklerinin ve belediyeler arası desteklerin, her iki ilçenin de daha iyi bir geleceğe ulaşmasına katkıda bulunacağına vurgu yaptı.




jsofc4h5tv6ymkos0ud2glzd.jpg

5sxbuayhlmte3s9jfdkeyqa6.jpg

3gqy5h7rfcqplou28lydv04b.jpg

z7hw4plz89qscakrvnolywyf.jpg

yvwblibcrcqzk9qndu5k1oue.jpg

ws2kec6dzkezl8arlgfxhwth.jpg

nxxyIu9qjsbk1i5yzafuepnr.jpg

do3pxsxrr4ljbdnqtapcehq0.jpg

vienhnyIaclzw2strwvxx9b8.jpg

vthgd0b7dmxyp2tqkI9nrkpr.jpg

wsp8icrojhnlhd5sxmzagktg.jpg

9wtzrhgdvIhup6nbsvqaj4jx.jpg

wewniknje2cbvIa9lduzh6ty.jpg

agmsn1fzjp7uabidtc4psIod.jpg

wq47sllk8co2xvjawc0ebg1I.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.