Başkan Bozkurt Gazetecileri Unutmadı

Başkan Bozkurt Gazetecileri Unutmadı

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıylabölgedeki ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir arayageldi. Başkan Bozkurt, karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, 4yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalarla ilgili basın mensuplarınıbilgilendirdi.

10 Ocak ÇalışanGazeteciler Günü dolayısıyla Esenyurt’ta program düzenlendi. Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileriniŞehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programında ağırladı. Basınmensuplarının gününü kutlayan Başkan Bozkurt, kahvaltının ardından nasıl birbelediye devraldığı, kurumsal yapıda yaptığı düzenlemeler ve 4 yıllık görevsüresinde eğitim, istihdam, kültür, sanat, spor gibi alanlarda ilçeye getirdiğiyenilikler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

“Ülkenin Geleceğine Dair Yaptığınız Haberlerin Çok Büyük ÖnemiVar”

Sunumun ardından gazetecilerinmerak ettiği soruları da tek tek yanıtlayan Başkan Bozkurt, 10 Ocak’ın öneminedeğinerek, “Doğru haber alma hakkı olmadan kamuoyunundoğru bilgilenme şansı yok. O kadar önemli bir iş ki yaptığınız şey. Doğrubilgilendirme yapmadan düzgün insanların başa gelme şansı yok. Dolayısıyla buülkenin geleceğinde sizin verdiğiniz haberlerin çok büyük önemi var. Ben buanlamda çok teşekkür ediyorum. Bunu çok zor şartlarda yapıyorsunuz. Umuyorum kiönümüzdeki günlerde daha güzel şartlarda olursunuz. Mutlulukla, huzurla,birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bu süreci birlikte geçiririz” dedi.

kwvj2fhfz1tmkapowIgpuq45.jpg

wuksIlvhaq2mf8w0xo4uc9df.jpg

y8vkcjljd5rtwwpduufvl69t.jpg

prnden406ezcidhh3gItufjv.jpg

dta6qgcshvh4cxljz07fjsnm.jpg

qytkkI70q1juaxwivl5o3czb.jpg

wuebzwzvx03aIofsi9nlytop.jpg

Icwbmxcml4kgvl3w1jiejhsq.jpg

9sqf8lazggfujy0cwo6uoixb.jpg

xmIyavbaunkoinzow5psjbet.jpg

pgo6xrwom2kjbwaaqutpcqk1.jpg

6yzaau8t3n0ejopwkeq9j1oh.jpg

m6f5rnjao1mzhIudgj0r7pvw.jpg

2q37Itw1x06cz8hlv5aedlir.jpg

nmivtjrvbubhf8d4d3hqqa5w.jpg

qIodw6vg7a3nyhz2pokuh5nj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.