BAŞKAN ONURSAL ADIGÜZEL, ATAŞEHİRLİ YEREL BASIN ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ONURSAL ADIGÜZEL, ATAŞEHİRLİ YEREL BASIN ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Ataşehir’de faaliyet gösteren yerel basın kuruluşlarının çalışanlarıyla kahvaltılı bir toplantıda buluştu. Basın mensuplarının, yerel yönetimlerin şeffaflığı ve hesap verebilirliği konusunda kritik bir rol üstlendiğini vurgulayan Başkan Adıgüzel, göreve geldiklerinden itibaren yapılan hizmetleri tek tek açıkladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Ataşehir’de görev yapan yerel basın çalışanlarıyla bir kahvaltı programında buluştu. Toplantıda; bölgenin imar durumu, belediyenin sunduğu sosyal hizmetler, hayata geçirilen projeler hakkında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Adıgüzel, imar çalışmaları hakkında da detaylı bilgiler verdi.

Başkan Adıgüzel, İBB ile ilçenin yıllardır yaşadığı kronikleşen imar sorunlarına çözüm getirmek için güçlü bir iş birliği gerçekleştirildiğini belirterek, şu sözleri dile getirdi: “Bizim asıl amacımız Ataşehir'de kentsel dönüşümün hızlanması. Bu kapsamda çözüm yolu için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle sürekli ortaklaşa bir çalışma sürdürüyoruz”.

Ataşehir’de her yaş grubuna yönelik sosyal hizmetler sunduklarını dile getiren Başkan Adıgüzel; evde sağlık hizmeti, ambulans hizmeti ve aşeviyle, yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşlara destek olduklarını belirtti.

Gençler için sanattan spora, ders destek programlarından danışmanlık hizmetine kadar birçok hizmet sunduklarını ifade eden Başkan Adıgüzel, ilkokul çağındaki çocuklar için ise beslenme ve kırtasiye desteklerini başlattıklarını ifade etti.

Geçen hafta Ata Kafe’nin yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Adıgüzel, çok yakında yeni bir şubenin de Örnek Mahallesi’nde hayata geçeceğinin müjdesini verdi.

Ayrıca Ata Kafelerin sayısının 10’a çıkaracağını da belirten Başkan Adıgüzel, uygun fiyatlı lokanta hizmeti sunacak Ata Restoran’ın da yakında hizmete başlayacağını ifade etti.  

Sosyal Market projesinin yenilenerek, daha kapsamlı bir hale geleceğini duyuran Başkan Adıgüzel, ihtiyaç sahibi vatandaşların Ata Kartlarının içerisine yüklenen bedelle, diledikleri marketlerden ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini ifade etti.

Göreve başlamalarının ardından bugüne kadar geçen süreçte neler yapıldığını tek tek açıklayan Başkan Adıgüzel, sonrasında da basın çalışanlarının sorularını yanıtladı.

Başkan Adıgüzel, “Sizlerin desteğiyle Ataşehir’i daha iyi bir yer haline getirmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Etkinlik sonunda, Başkan Adıgüzel ile yerel basın çalışanları fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

ybc0aIqdnevo5frf3muu6v8c.jpg

x2lejvpnm3yawokhwghIdt6f.jpg

nf3znl1wskcIpbk2rwt7t8qf.jpg

zyxyg7jzidfmtxwb6nudhoew.jpg

vz9f0fshx5r4twq8ocbdgdlv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.