Başkan Özer’den Kanser Tedavisi Gören Küçük Ömer’e Bisiklet Sürprizi

Başkan Özer’den Kanser Tedavisi Gören Küçük Ömer’e Bisiklet Sürprizi

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, kanserhastalığıyla mücadele eden 4 yaşındaki Ömer Faruk’a bisiklet sürprizi yaptı.Küçük Ömer’i evinde ziyaret eden Özer, sağlık durumuyla ilgili bilgi alarak,bisiklet hediye etti.

Esenyurt’ta yaşayan 4 yaşındaki Ömer Faruk Üstündağ, BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’den bisiklet isteğinde bulundu. Kanser hastalığıile mücadele eden küçük Ömer’in isteğini geri çevirmeyen Başkan Özer, onaistediği bisikleti aldı. Ömer Faruk’u evinde ziyaret eden Prof. Özer hem ailedençocuğun sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı hem de bisiklet sürprizi yaptı.Hediye karşısında çok mutlu olan küçük Ömer, Başkan Özer’e sarılarak teşekküretti. Ziyarette Ömer’in ablalarına da içerisinde kırtasiye setinin bulunduğuokul çantalarından hediye eden Prof. Özer, başarılı ve çalışkan bireylerolmaları konusunda nasihatte bulundu.

“Sözümüzü YerineGetirdik”

Ömer Faruk’a verdiği bisiklet sözünü yerine getirdiğini söyleyenBaşkan Özer, “Sevgili Ömer’e Allah’tan şifa diliyorum. Ona bir bisiklet sözümüzvardı. Yerine getirdik. Ailemize ayni ve nakdi yardımlarımızı yapıyoruz.Elimizden geldiğince onların yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

mbpt1h4ew80qilzpo6nfb5gx.jpg

f8pdfinn2vuyjsk6mryIctqz.jpg

bib3kl0dnt4vamyzkxtpespz.jpg

yb6md2e1xs9hnhnabkwy0rtx.jpg

3kowucjdhgxalzxmvf7dhf0s.jpg

dunh9umerrl4o1wzcx7bifjo.jpg

bxcmery56gekssqu7krwxmvp.jpg

b5sezoagmekgqywhpt1qfafh.jpg

4yjos8guh357pqihxwpvqkae.jpg

ynjhqchvvxeno3lafpstzerg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.