Başkan Özer Esenyurt’u Depreme Karşı Bilinçlendirmek İçin Kırmızı Alarm Verdi

Başkan Özer Esenyurt’u Depreme Karşı Bilinçlendirmek İçin Kırmızı Alarm Verdi

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer,Deprem toplanma alanlarımızbile beton lobilerine peşkeş çekilmiş. İnsan odaklı bir yapılaşmaya gidilmemiş.Çocuklarımızın geleceği dahi düşünülmemiş. Biz, bu zararın neresinden dönülürsekârdır misali bu sorunları ele alıp gereğini yapmalıyız.” demişti.  

Bu kapsamda Esenyurt Belediyesi tarafından, afet bilincioluşturmak için ilçedeki işletmelerin personeline deprem bilinci eğitimiverilmeye başlandı.

Başkan Özer öncülüğünde başlatılan ve Afet İşleri Müdürlüğü tarafındanverilen eğitimlerde deprem öncesi ve sonrası anlarda nelerin yapılmasıgerektiği anlatıldı.

Eğitim sonunda sertifikalarını alan personel, Başkan Prof. Dr. AhmetÖzer’e teşekkür etti.

“Hem KendileriBilinçlendi Hem de Ailelerini Bilinçlendirecekler”

Deprem bilinci eğitimi verilen işletmenin müdürü Şükrü Alikaya“Öncelikle Esenyurt Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer’e teşekkür ederim.15 kişilik bir ekiple geldiler, hem teorik olarak hem de uygulamalı olarakeğitim verdiler. Personellerimizin deprem konusunda bilinçlenmesi bizim içinçok önemli. Hem kendileri bilinçlendi hem de ailelerini bilinçlendirecekler. Bueğitimde deprem öncesi ve sonrası neler yapacağımızı, hangi önlemlerialacağımızı da öğrendik.” dedi.


37amr6yz04qghmribpug81nl.jpg

2l1z7fkIxbtxp5ru9odqzfc3.jpg

jlurzpbpadvk2fIezh8m7acl.jpg

wb2w5vk1go6k4hdvosIrmicf.jpg

xn76laa8ftprl3ewkvqyyhb2.jpg

ybepp8tynlzjqsz0vahwcwv5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.