Başkan Özer: Esenyurt’un İmajını El Birliğiyle Düzelteceğiz

Başkan Özer: Esenyurt’un İmajını El Birliğiyle Düzelteceğiz

Esenyurt Kent Konseyi Seçimli Genel Kurulu’nda konuşan BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Bu şehri el birliğiyle güzelleştireceğiz.Sizlerin de katkısıyla Esenyurt'un kötü imajını yıkacağız ve beş yılın sonundaburada yaşayan herkes gururla ben Esenyurtluyum diyebilecek” dedi.

Esenyurt Kent Konseyi’nin Seçimli Genel Kurulu Nazım Hikmet KültürMerkezi’nde gerçekleşti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği genelkurulda Kent Konseyi’nin yeni Başkanı Mali Müşavir Tuncer Dağ oldu. Kurulakatılan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, kentin farklırenklerinin bir arada olduğu Kent Konseyi’ni çok önemsediğini söyledi. Özer,“Bu şehri güzelleştireceksek el birliğiyle güzelleştireceğiz. Sizlerin dekatkısıyla Esenyurt'un kötü imajını el birliğiyle yıkacağız ve beş yılınsonunda burada yaşayan herkes gururla ben Esenyurtluyum diyecek. Bunun içinbirlikte çalışıyoruz. Kent konseyi de bu çerçeveye katkıda bulunacak önemlipaydaşlarımızdan biri” dedi.

“YaşanılabilirBir Şehir Yaratacağız”

Esenyurt’un hak ettiği değere kavuşması için Kent Konseyi ile uyumiçerisinde çalışacaklarını belirten Özer, “Bizim temel amacımız Esenyurt.Habitatın ortaya koyduğu çok ilke vardır ama sürdürülebilirlik veyaşanabilirlik çok önemli. Sürdürülebilirlik şu demek: Bu dünya sadece bize aitbir yer değil. Bu dünya bizden sonra gelecek olan çocuklarımızın, onlarınçocuklarının da dünyasıdır. Onları düşünerek tüketelim. Yani sürdürülebilirlikgeçmişle gelecek arasında adalet sağlamaktır. Peki, yaşanabilirlik ne? İşteEsenyurt'un asıl sorunları bu alanda. Altyapı ve üstyapı, kentleşme, ulaşım,yeşil alan, konut ve tapu mağdurları gibi sorunlar. Dolayısıyla biz busorunları gidererek, yaşanılabilir bir şehir yaratacağız. Biz buna mecburuz.Bunu mutlaka el birliğiyle, gönül birliğiyle yapmamız lazım. Ayrıca birliktebarış ve kardeşlik şehrini de yaratacağız. Herkes bu ilçede kardeşlikiçerisinde yaşayacak” diye konuştu.


w0xejvflcy2tgpnbxsu5hakn.jpg

nabc0hf4omkbvsyqqtkpjdmu.jpg

kk8tvxq9f56oyl0ycnmjebdm.jpg

f5bbszrwmr9dnnIo2pwej7yv.jpg

f5Iewrbrlcmn4cxshh18jo3u.jpg

nfxhrxrhgs8n25acl3meotv1.jpg

cfgzupfoplrabnbyutza1l70.jpg

uikmeskhmbyjnhu8sggfvc2c.jpg

nIcpo69ea2pxd3hthgawz8io.jpg

5debfxwk4tqrdnlug6y7zreI.jpg

fkfxvsogbwu1k7hlpzco4gzq.jpg

pIsa4hragwnzw0vf8qtduile.jpg

m1ixbgpuevxrdn6n52czl7t0.jpg

fe76zs1lygnauf5kdx02pbtr.jpg

4sjrylksfe2no9p0igcubdgt.jpg

wqhfbugcu80jssz5de2nzo7p.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.