Başkan Özer, Esenyurtlu LGS Türkiye Birincisini Konuk Etti

Başkan Özer, Esenyurtlu LGS Türkiye Birincisini Konuk Etti

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, LGSsınavında (Liselere Geçiş Sistemi) tam puan alarak Türkiye birincisi olan UlaşGüney Daşdemir ve aynı sınavda dereceye giren ikiz kardeşi Gözde Naz Daşdemir’ibelediyede konuk etti. İlçeye yaşattıkları gururdan dolayı kardeşlereteşekkürlerini ileten Başkan Özer, eğitim hayatları boyunca yanlarındaolacaklarına dair destek olma sözü verdi.

2 Haziran’da gerçekleştirilen LGS (Liselere GeçişSistemi) sınav birincisi Esenyurt’tan çıktı. Esenyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. Ahmet Özer, LGS sınavında Türkiye birincisi olan Ulaş Güney Daşdemir veyine aynı sınavda 480 puan alarak dereceye giren Gözde Naz Daşdemir kardeşlerimisafir etti. Başarılı ikiz kardeşler ve ailesiyle bir araya gelen Başkan Özer,kardeşleri tebrik ederek Esenyurt’u gururlandırdıklarını ifade etti.Öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Özer, gençlerin okul tercihlerikonusunda da bilgi aldı. Bu başarının başlangıç olduğunu belirten Başkan Özer,Ulaş Güney Daşdemir’in önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılara imza atacağınıve hayatının her anında Esenyurt Belediyesi olarak yanında olacaklarınısöyledi.

“Esenyurt’un Gururu Oldu”

Esenyurtlu genç öğrenci Ulaş Güney Daşdemir’in başarısıile gururlandıklarını belirten Başkan Özer, “Ulaş, sınavda tüm soruları doğrucevaplayarak eksiksiz bir biçimde birinci olan bir kardeşimiz. Bu başarısıbizleri gururlandırdı. Aynı zamanda Esenyurt’taki gençlerin de idolü olarakonların motivasyon kaynağı oldu. Bundan sonraki yolculuğunda da tercihlerin dekendisine başarılar diliyorum. Esenyurt Belediyesi olarak her zaman onunyanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Öte tarafta ikiz kardeşi Gözde NazDaşdemir’i de yürekten tebrik ediyorum. Ayrıca kardeşlerin böyle üstün birbaşarı elde etmelerine katkı sunan sevgili annelerini ve babalarını da tebrikediyorum. Biz de yerel yönetimler olarak çocuklarımızın başarılarına katkısunmaya devam edeceğiz. Elimizden gelen olanakları kullanacağız” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Prof. Ahmet Özer, başarılı ikizkardeşlere tablet, dünya klasiklerinin yer aldığı kitaplar ve matara hediyeetti. Daşdemir kardeşler ise Başkan Özer’e kendilerini ağırladığı için teşekküretti.

 

wzio2jqhgxpd5avml7tmozub.jpg

o3q7kclymr1cvnd5e2tdugob.jpg

cv9smewggzbjeyda6tfhpzrk.jpg

xa0swlp96q21a8zyIbtfseun.jpg

lev5jbvkrjcya4o10qxxytmu.jpg

dk8dqayxhp3Inucgrhwvlm6s.jpg

iqucl0jrtwtIc59yb7dp3gnm.jpg

xsahd1gjulqIp64gonwnes3q.jpg

na8mxIwig6ondkuxlrjhpmts.jpg

x4q0o3bsfnl17vutopqih8e6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.