Başkan Özer, Evinde Yangın Çıkan Ailenin Çağrısını Cevapsız Bırakmadı

Başkan Özer, Evinde Yangın Çıkan Ailenin Çağrısını Cevapsız Bırakmadı

Esenyurt'ta evlerinde çıkan yangın sonrası zor durumda kalanaileye yardım eli Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer tarafından uzatıldı.Yapılan hasar tespit çalışmalarının ardından temizlik ve bakım çalışmalarıyapılacak olan daire tamamen yenilenmiş olarak aileye teslim edilecek.

Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde bir sitenin 22'nci katındakibir dairenin elektrik kontağında yaşanan sorun nedeniyle yangın çıktı. Bir anneile çocuğunun yaşadığı dairenin mutfak bölümü tamamen yandı. Yakınlarınınyanına yerleşmek zorunda kalan ailenin yakınları, Esenyurt Belediye BaşkanıProf. Dr. Ahmet Özer'e ulaşarak yardım talebinde bulundu. Başkan Özer, durumuöğrenir öğrenmez yardım talebine karşılık verdi ve Esenyurt Belediye BaşkanYardımcısı Orhan Ayyıldız’ı görevlendirdi. Aileyi ziyaret eden Ayyıldız, olayyerini inceledi, ihtiyaç ve talepleri dinledi. Sosyal İşler Müdürlüğütarafından hasar tespit çalışmaları yapılan dairenin temizlenmesi için personelgörevlendirildi. Temizlik ve bakım çalışmalarının ardından yapılacak olan beyazeşya ve mobilya desteği ile daire tamamen yenilenmiş olarak aileye teslimedilecek.

“Ahmet BaşkanımArayarak Geçmiş Olsun Dileklerini İletti”

Yangın sonrası evi küle dönen aile yakını Turan İbişEsenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’e kendilerine verdiği desteklerden dolayıteşekkür ederek; “Saat 10.00 sıralarında yangın başlamış. Site yönetimindenarayarak evimde bir yangın çıktığını söylediler. Biz gelene kadar zaten yangınamüdahale etmiş ve söndürmüşlerdi. Yardım talebimiz sonrasında ise AhmetBaşkanımız arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Allah herkesten razıolsun. Esenyurt belediyesi yöneticilerine ve çalışanlarına yardım ve destekleriiçin çok teşekkür ederim." dedi.


ujnpschIt24dxrkellewzgcs.jpg

fvkb6tgej0o9mchlo1szqxms.jpg

nvepbjqIxhsg820bdcvq7z4y.jpg

jvmbtapq63gdgwycme4h1ytc.jpg

dnx0y8wdtg6tkjoeaqlwbszz.jpg

ja3byatI7encfjzukthgum2k.jpg

cpaqhjk3p0r7glw8mvkxf5rt.jpg

qbyIa7ez2cjd1fjl5ntk8oxx.jpg

rpsufmo7nstIw8cqzqzxh936.jpg

yecdaprdffeuj8qmgIrh731a.jpg

gjuvpdc9zwa8tkfosa0pmlh4.jpg

4ntewh8odlgppxmkbqbkjyag.jpg

nbphs37tvrexk1z5xblfmera.jpg

71lsidm6gpfuzwgaehnu9xas.jpg

1tkmpqspg49boyvrjfoh8lyr.jpg

bctxtrk65pyIn1eguhfsw7qm.jpg

irvexkubqyz6yrceos2mjhpa.jpg

wzmhbf4qtv8cihox6lvkpcxy.jpg

hr1uwwvdjp6bad3itmnateof.jpg

xzlxblpzrgvb1hu70ydoawmq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.