Başkan Özer: Hedefimiz; Temiz, Ulaşılabilir, Yeşil Bir Esenyurt

Başkan Özer: Hedefimiz; Temiz, Ulaşılabilir, Yeşil Bir Esenyurt

Esenyurt genelindeki parke ve asfalt yol çalışmalarındaincelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “İlçemizdekitahrip olan yollar tespit edilerek onarımları yapılıyor. Göreve geldiğimizgünden bugüne kadar 14 bin ton asfalt döktük. 70 caddemizi de boydan boyaasfaltlayacağız. Hedefimiz; temiz, ulaşılabilir, yeşil bir Esenyurt” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Fatih Mahallesi937. Sokak’ta yürütülen parke yol çalışmasında incelemelerde bulundu. BaşkanÖzer, Esenyurtlu vatandaşların ferah sokaklarda daha konforlu bir şekildeseyahat edebilmesi için çalışan ekiplerle birlikte hem iş makinasi ile yollarıdüzenledi hem de parke taşlarının yola yerleştirilmesine katkıda bulundu. İlçedetahrip olan yollarda parke ve asfalt işlemlerinin hız kesmeden devam edeceğinisöyleyen Prof. Özer şöyle konuştu: “Ulaşımın daha iyi olabilmesi için kavşakdüzenlemeleri de yapacağız. Hedefimiz; temiz, ulaşılabilir, yeşil bir Esenyurt.Bu doğrultuda halkımıza gece gündüz, bayram seyran demeden hizmet edeceğiz.”

“Esenyurt HizmeteDoyacak”

Temiz, ulaşılabilir, yeşil bir Esenyurt için çalıştıklarınıbelirten Başkan Özer, “Fen işleri Müdürlüğümüz cadde ve sokakları parke taşıile donatıyor. Parke çalışmalarının yanı sıra asfalt yol çalışmaları da yapıyoruz.Şimdiye kadar 40 günde 14 bin ton asfalt yol yaptık. 70 caddemizi boydan boyaasfaltlayacağız. Bunun yanı sıra parke taşları döşüyoruz, boyama işlemleri yapıyoruz.Ulaşımın daha iyi olabilmesi için kavşak düzenlemeleri de yapacağız. Hedefimiz;temiz, ulaşılabilir, yeşil bir Esenyurt. Dolayısıyla bir tarafta altyapı ve üstyapıhizmetlerine hız veriyoruz diğer tarafta da Esenyurt’u sosyal belediyeciliğinkalbi haline getiriyoruz. Esenyurt'umuz bizi takip etsin. Onlar bizi sevdi,kucakladı, bağrına bastı. Bizim de görevimiz bundan sonra onlara gece gündüz,bayram seyran demeden hizmet etmektir. Allah'ın izniyle Esenyurt hizmetedoyacak” ifadelerini kullandı.

svpmlkgvwpbgty2rfq53xoxa.jpg

8naxp1h7sfaeqckp05glv4Ii.jpg

plkr82o97bs05zwguvx4dcqf.jpg

zdput1v2mgsebcjuy4jhbdq5.jpg

ofkjgo16twinhcdvpslqxgp2.jpg

bra8urkmmosw5tq97delx1qo.jpg

uqnxd1ylw4bpcprkbm6hzlgh.jpg

flerzt1v4Ik6cuhweqhntg5u.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.