Başkan Özer Tertemiz Bir Esenyurt İçin Temizlik Filosunu Genişletti

Başkan Özer Tertemiz Bir Esenyurt İçin Temizlik Filosunu Genişletti

Esenyurt Belediyesi vatandaşların daha temiz ve hijyenik birortamda yaşaması için temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda temizlikfilosuna yeni araçlar katan belediye, cadde ve sokaklarda ise çöp konteynerleriniyeniliyor. Temizlik İşleri şantiyesini ziyaret ederek çalışmaları teftiş edenBaşkan Özer, “Bütün çabamız; halkımızın daha temiz, daha ulaşılabilir, dahayeşil bir Esenyurt’ta yaşamasını sağlamak. Mottomuz: Sürdürülebilir bir çevre,temiz bir Esenyurt” dedi. 

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, daha temiz birEsenyurt için kolları sıvadı. İlçede temizlik çalışmalarını hızlandıran BaşkanÖzer, araç filosunu genişleterek, sokak ve caddelerde bulunan konteynerleriyeniledi. Yeni alınan 12 adet çöp kamyonu ile çöp sorununa hızlı çözüm üreten belediye,kentin her bir noktasını süpürerek yıkama çalışmaları da yürütüyor. Temizlikişleri şantiyesinde personelle bir araya gelerek çalışmaları yakından takipeden Başkan Özer, sürdürülebilir bir çevre için atık toplama merkezini deyenilediklerini belirterek “Mottomuz: Sürdürülebilir bir çevre, temiz birEsenyurt” dedi.

650Kişilik Personel Sahada

Başkan Özer, temiz bir Esenyurt için genişlettikleri temizlikfilosunun yanı sıra sürdürülebilir bir çevre için atık toplama merkezini deyenilediklerini belirterek, “Bütün çabamız halkımızın daha temiz, dahaulaşılabilir, daha yeşil bir Esenyurt’ta yaşamasını sağlamak üzerine kurulu.Özellikle temizlik alanında mottomuz: ‘Sürdürülebilir bir çevre, temiz birEsenyurt.’ Bunu gerçekleştirebilmek için 650 kişilik çalışanımızla bu işinüstesinden gelmeye çalışıyoruz. Özellikle Kurban Bayramı öncesi çöplerin hızlatemiz bir biçimde toplanması konusu bizim için önemli. Bu konunun en önemlinoktalarından birisi de lojistik meselesidir. Bu anlamda 8 tane yeni çöpkamyonu almıştık ve buna 4 adet daha ekledik. Atık Toplama Merkezimiziyeniledik. Orada toplanan atıklarla, özellikle geri dönüşüme gidecek olanatıkların ayrıştırılması hem çocuklarımızın geleceği hem halkımız açısından çokönemli. Bu şekilde atıklar yeniden ekonomiye kazandırılıyor yani bu alanda daönemli bir mesafe katettik” dedi.

 “Halkın Sağlığı Öncelikli Meselemizdir”

Kentin ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli olan tüm ekip veekipmanlarla gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerinin altını çizenProf. Dr. Özer, “Çöp konteynerlerimizi yeniledik. Bir kısmını alana gönderdik,kalanların ise çalışmaları devam ediyor. En kısa sürede konteynerle ilgili olantüm ihtiyaçlarımızı gidermiş olacağız. Yer altına konulması gerekenkonteynerlerin çalışmaları ise devam ediyor. Şu anda alanda 310 temizlik işçisikardeşimiz sokaklarımızı, caddelerimizi süpürüyor, temizliyor. Yaklaşık 300kişi de bu çöplerin toplanması, taşınması, gerekli mekanizasyonun sağlanmasıiçin gece demeden, gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bizim temelamacımız Esenyurt'un temiz olmasıdır. Halkın sağlığı öncelikli meselemizdir”diye konuştu.

“Bu ŞehirHepimizin”

Kolektif bir anlayış ile Esenyurt’a sahip çıkılması gerektiğinivurgulayarak vatandaşlara seslenen Özer şunları söyledi: “Çöplerin gelişi güzelatılmaması konusu çok önemli. Çöp konteynerlerini devirmek isteyen bir takımkötü niyetli insanların derhal zabıtaya bildirilmesi konusunda ricadabulunuyoruz. Çünkü bir çeşit halk düşmanlığı yapıyorlar ve kent suçu işliyorlar.Siz de buna izin vermeyin,  zabıtayabildirin ve gerekli işlemleri yapalım. Çünkü bu şehir hepimizin. Kentinsağlıklı ve temiz olması bizim de sağlık ve huzur içinde yaşamamız demektir. Bukonuda da önemli bir yol aldık. Bunda emeği geçen tüm personele, sokaklarımızıgece gündüz demeden çalışarak temizleyen bu dev orduya teşekkür ediyorum.Esenyurt halkının Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

bt2iej3euI1fdpkjl5ynnfmq.jpg

4alpnhfub6ykglm0vemzvr3i.jpg

cyme1l7x8thiekzs6gdhaanp.jpg

k6tgwsbrjblzjdohyseoh7kI.jpg

ygaupffjsjrrsmx3lg0qehi9.jpg

2cmstIjcwotimyrywlxdepqz.jpg

rmyIlxjbgdkdm4w0w7npuspc.jpg

lz41hcbt9wzsv5hyul7kadbm.jpg

od98w0uy5bmlk2rsmfsjqnq7.jpg

i7z2Iqhc0oksfrup4xzngyjd.jpg

2ypk05celrzuhtdeis4tzmpn.jpg

0Izbdmfp3pranjxungizba8t.jpg

ibvubtomswrhv4gxal56zeqd.jpg

fxdxIzz6jbahksmwgvmlouv8.jpg

fvaw6skfbnurnhcy4Il13a9m.jpg

3vbucglxztf76nizeahr9qfu.jpg

nmoswnkjw1q7bIkyg5gcahjv.jpg

obtph6w0r2qlk7mzx1v3sftf.jpg

t42gjapyqnlw8jqaigdbmsle.jpg

tiudfhlv9falsjbxvborcgr8.jpg

lfo2pecttwofurivqkcvzn5g.jpg

xqs6tmbpu47ukcdypzIeamls.jpg

jf8gz60j1wcameyfsttlgurm.jpg

orsbe05cuhw9x6piqhz4xkva.jpg

d5v3I1sztysaqgpjoruyl4pb.jpg

xp4rurIfzel57l398dkkwngx.jpg

9fj73loznudyvxofltricqbz.jpg

jpy7pauqxo5b8mg0wsjk1dbi.jpg

vj5gffuewh3ozi9ubmo8pymr.jpg

onk4svl8qIjffncjhk7zsbyl.jpg

uezrswIlwchuvx6yt4vbahgt.jpg

yxg8zbscrle0nhdqj5hoa9ld.jpg

ug7gznrytxvqojat5vwklbnf.jpg

8wzqjls1dkmvyadtpwpg35rv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.