BAYRAM ÖNCESİNDE KEDİ KÖPEK OTELLERİNE BÜYÜK İLGİ

BAYRAM ÖNCESİNDE KEDİ KÖPEK OTELLERİNE BÜYÜK İLGİ

Türkiye’nin online platformlarından Armut, bayram tatili öncesinde artan talepleri inceledi. Son dönemde gelen taleplere göre kedi köpek otellerine olan ilgi, yaz döneminin başlamasıyla 3 katına...

Türkiye’nin online platformlarından Armut, bayram tatili öncesinde artan talepleri inceledi. Son dönemde gelen taleplere göre kedi köpek otellerine olan ilgi, yaz döneminin başlamasıyla 3 katına çıkarken Kurban Bayramı tatili öncesi günlük talep sayısı ise iki katına çıktı.

Mayıs ve haziran aylarında sıcakların yükselmesiyle birlikte tatile gitmeye başlayan hayvan severlerin kedi köpek otelleri talepleri üç katına çıkarken temmuz ayı itibariyle günlük talepler zirveye ulaştı. Yaklaşan Kurban Bayramı tatili nedeniyle taleplerde büyük artış gözlendi. Bu taleplerin yüzde 50’sini İstanbul’daki evcil hayvan sahipleri tarafından oluştururken, yüzde 39.6’sı Ankara, yüzde 11.3’ü İzmir, yüzde 4’ü Antalya, yüzde 3.8’i Bursa ve yüzde 3.18’i Muğla illerinden geldi.

PATİLİ DOSTUYLA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMAK İSTEYENLER DİKKAT ÇEKTİ

Tatilleri boyunca kedi köpek otelinde en fazla bir hafta konaklaması için bırakan evcil hayvan sahiplerinin, patili dostlarından fazla uzak kalamadığı dikkat çekti. Gelen talepler arasında hayvanseverlerin büyük çoğunluğu, kedisini veya köpeğini mama ve kumuyla birlikte teslim ederken başka bir hayvanla ayrı ortamlarda muhafaza edilmesini ve kafeste tutulmamasına özen gösteriyor. Tatil süresince kedisi veya köpeğiyle düzenli olarak görüntülü konuşmak ya da her gün fotoğraf ve video isteyenlerin talepleri de öne çıkan detaylar arasında yer alıyor.

Bakımından, oteline, nakil hizmetinden pet kargosuna kedi ve köpek hizmetlerinin ücretleri ise 294 ile 843 Türk lirası arasında değişiyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.