ÜMİT ÖZDAĞ: "ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE TÜRK MİLLİYETÇİSİ BİR PARTİ KURACAĞIZ"

ÜMİT ÖZDAĞ: "ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE TÜRK MİLLİYETÇİSİ BİR PARTİ KURACAĞIZ"

İYİ Parti'den ayrılan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Ayyıldız Hareketi'nin önümüzdeki süreçte Atatürk çizgisinde bir partinin kurulmasıyla devam edeceğini açıkladı. Ankara Ulus'ta...

İYİ Parti'den ayrılan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Ayyıldız Hareketi'nin önümüzdeki süreçte Atatürk çizgisinde bir partinin kurulmasıyla devam edeceğini açıkladı. Ankara Ulus'ta Ayyıldız Hareketi Eşgüdüm Merkezi'nin açılışını yapan Özdağ, "Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçileri ve vatanseverler olarak Ayyıldız Hareketi’nde bir araya geldik ve bu hareket önümüzdeki süreçte Atatürk çizgisindeki bir Türk milliyetçisi partinin kurulmasıyla devam edecek" dedi.

Ayyıldız Hareketi'nin kurucusu Ümit Özdağ bugün Ankara Ulus'ta, Ayyıldız Hareketi Eşgüdüm Merkezi'nin açılışını yaptı. Burada ANKA Haber Ajansı'nın sorularını yanıtlayan Özdağ Ayyıldız Hareketi'nin; Türkiye'yi, tek adam devleti olmaktan çıkarma ve parlamenter demokrasiyle yönetilen bir devlet haline getirme hedefinde olduğunu söyledi. Özdağ'ın açıklamalarışöyle:

"HAREKET, ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE TÜRK MİLLİYETÇİSİ BİR PARTİNİN KURULMASIYLA DEVAM EDECEK"

"İstiklal Harbi’mizin üzerinden 102 yıl geçtikten sonra yine Türk milletinin Anadolu üzerindeki egemenliğine yönelik saldırıların yoğunlaştığı bir dönemden geçiyoruz. Böyle bir dönemde Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçileri olarak, Atatürk çizgisindeki vatanseverler olarak Ayyıldız Hareketi’nde bir araya geldik ve bu hareket önümüzdeki süreçte Atatürk çizgisindeki bir Türk milliyetçisi partinin kurulmasıyla devam edecek. Ayyıldız Hareketi iki aydan beri değişik çalışmalar gerçekleştirdi. Bir taban oluşturdu.

"AYYILDIZ HAREKETİ BU YAZI, CADDELERDE, SOKAKLARDA, KENTLERDE, KÖYLERDE GEÇİRECEK"

Bugün 19 Mayıs’ta Anıtkabir’i ziyaret ettik. Allah’a, Atatürk’ü Türk milletine bahşettiği için şükranlarımızı sunduk. Ata’mıza dua ettik ve şimdi Ayyıldız Hareketi’nin Genel Eşgüdüm Merkezi olan binamızı açtık. Arkadaşlarımızla küçük bir toplantı yaptık. Önümüzdeki günlerde Anadolu’ya çıkacağız ve değişik kentleri ziyaret edeceğiz. Bu kentlerde toplantılar, çalıştaylar, mitingler yapacağız. Bu yazı Ayyıldız Hareketi; caddelerde, sokaklarda, tepelerde, kentlerde, köylerde, ilçelerde geçirecek ve bu sürecin sonunda da partimizin genel merkezini Ankara’da açıp faaliyetlerimizi siyasi parti olarak sürdüreceğiz. Partinin ismi Ayyıldız Partisi olmayacak. Partimizin ismini, partinin kurulduğu gün açıklayacağız. O da güzel bir isim.

"CEPHELEŞMEYEN, KUCAKLAŞAN BİR TÜRKİYE'YİİNŞA ETMENİN MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ"

Türkiye, tarihinin en ağır krizinden geçiyor, bir devlet krizi yaşıyoruz. Biz, devleti tekrar tek adam devleti olmaktan çıkartıp; parlamenter demokrasiyle, liyakatle, akılla yönetilen bir devlet haline getireceğiz. Milli birliğimiz, bütünlüğümüz tahrip olmuş durumda. Türk halkı cepheleşmiş durumda. Bu cepheleşmeye son vereceğiz, tekrar bir millet olduğumuzu aziz halkımıza hatırlatacağız ve cepheleşmeyen kucaklaşan bir Türkiye inşa etmenin mücadelesini vereceğiz.

Ekonomide AVM’ler ekonomisinden fabrikalar ekonomisine, rant ekonomisinden üretim ekonomisine geçeceğiz. Türk köylüsünü tekrar üreten bir köylü haline getireceğiz. Yurt dışından et ithal etmeyeceğiz. Türk milletine söz veriyoruz, bu ülkede bir tane Suriyeli kalmayacak. Suriyelilerin hepsini kendi vatanlarına Türkiye’nin de dostları olarak yollayacağız."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.