Bora Balcıoğlu, Büyük Göçmen Buluşması'nda Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Bora Balcıoğlu, Büyük Göçmen Buluşması'nda Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Etkinlikte konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, bu buluşmanın köklerimizi anlamamıza ve geçmişle gelecek arasında köprüler kurmamıza olanak tanıyan çok özel bir anlamı olduğuna dikkat çekti.

Başkan Balcıoğlu, “Değerli vatandaşlarım, kıymetli misafirler, Bugün burada, Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Büyük Göçmen Buluşması’nda sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Bu toplantının, köklerimizi anlamamıza ve geçmişle gelecek arasında köprüler kurmamıza olanak tanıyan çok özel bir anlamı var” dedi.

Kültürel ve Sosyal Bağları Güçlendirme Vurgusu

Silivri Belediyesi olarak, kültürel ve sosyal bağları güçlendirme konusunda sorumluluklarının bilincinde olduklarını ifade eden Başkan Balcıoğlu, "Göçmen kökenli vatandaşlarımızın kültürlerini yaşatmalarını desteklemek, onların sosyal ve ekonomik yaşamda aktif roller üstlenmelerini sağlamak temel hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu buluşmanın hem Bulgaristan hem de Türkiye’deki topluluklarımız için yeni kapılar açacağına inanıyorum" dedi.

Seçimlerde Başarı Dileği

Başkan ayrıca, Bulgaristan'da yaklaşmakta olan seçimlerde Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi'ne başarılar dileyerek, seçimlerin Bulgaristan'daki tüm vatandaşlar için adalet, eşitlik ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. “Bu, sadece Bulgaristan için değil, aynı zamanda tüm bölge için de barış ve istikrarın güçlenmesine katkı sağlayacak bir adımdır” diye ekledi.




mdezpkjrqo6kytsyozpg9l8n.jpg

w968xhevxpl2ycggbqvmzuy3.jpg

kiw7zr2mqmcatvujss60dza5.jpg

ykcxvz1ohqndxtybmwheu4dz.jpg

luyhvodwy2o0twpixsga4kpe.jpg

o5lzqujc9mkId1syxmdan2gp.jpg

jvao5hlo6pxvjbc2fa31uurd.jpg

1ktlmqupjvdga7bkyozwng9a.jpg

bogvlwgusmhzpjkqckdn2so7.jpg

xsv9opz8fjcImk7mfndlzrbq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.