Büyükşehir Proje Üretmeye ve Halkın Sorunlarını Gözeterek Hizmet Etmeye Aralıksız Devam Ediyor

Büyükşehir Proje Üretmeye ve Halkın Sorunlarını Gözeterek Hizmet Etmeye Aralıksız Devam Ediyor

Adana Büyükşehir BelediyeBaşkanı Zeydan Karalar, ikinci döneminin ilk aylarında, ilk günkü heyecan,disiplin ve öngörüyle çalışmayı sürdürüyor.

AdanaBüyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Başkan ZeydanKaralar’ın talimatları doğrultusunda şehrin altyapısını güçlendirmek adınaönemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Yüreğir ilçesinebağlı Atakent ve Yenidoğan mahallelerinde 57 milyon liralık dev yatırımlayağmur suyu hattı projesi başlatıldı.

Projenintemel amacı, bölgenin altyapısını güçlendirerek şiddetli yağışlarda yaşanan subaskınlarını ortadan kaldırmak. Bu doğrultuda, 2000 mm çapında yağmur suyuboruları ve 400 mm çapında kanalizasyon boruları kullanılarak yeni hatlar inşaediliyor. Yeni altyapı sayesinde yağmur suyu tahliyesi ve kanalizasyon sistemidaha verimli ve etkin bir şekilde işleyecek.

ASKİekiplerinin bölgede titizlikle sürdürdüğü çalışmaların tamamlanmasıyla birliktegünlük yaşamı olumsuz yönde etkileyen su taşkını, kötü koku gibi sorunlara sonverilerek vatandaşlara daha sağlıklı ve konforlu bir çevre sunulmuş olacak.

ASKİ,ADANA’DA SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMAYI DESTEKLİYOR

Adana’nınsürdürülebilir kalkınması ve yaşanabilirliğinin yükseltilmesi adına yapılan buyatırımlar büyük önem taşıyor. Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, ilerleyenzamanlarda da altyapıyı güçlendirecek, mevcut sorunlara kalıcı çözümlergetirecek ve Adanalılara daha sağlıklı bir çevre sunacak projelerine aralıksızdevam edecek.

 

I18lomfmtxa2sps0g3bitc4v.jpg

3zamx6gfotvuhzenhckqpwm1.jpg

drkzcbs1dwpaoxewrczxb7qy.jpg

63tlxoceaapbvm5lw1rpeItm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.