Çankaya'da 7. Kadın Emeği Festivali Dolu Dolu Geçti

Çankaya'da 7. Kadın Emeği Festivali Dolu Dolu Geçti

Çankaya Belediyesinin toplumsal cinsiyet eşitliğini güçlendirmek ve kadın emeğini görünür kılmak amacıyla hayata geçirdiği Kadın Emeği Festivali bu yıl 7. kez Başkentlilerle buluştu. Kadınlara gelir desteği amaçlı “Elimin Emeği Evimin Ekmeği” projesi kapsamında gerçekleştirilen festival üç gün sürdü.

180 KADINA GELİR DESTEĞİ

Kadın Emeği Festivalinde 180 kadın, kendi ürettikleri el emeği ürünlerini stantlarda satma imkanı buldu. Festivalin kapanış gününde Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner stantları ziyaret ederek festivale katılan kadınlarla sohbet etti. Ziyareti Başkan Güner, sosyal medya hesaplarından “tüm emekçi kadınlara gönülden teşekkürler” notuyla paylaştı. Başkan Güner’e festivale gelen vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Uğur Mumcu Parkı'nda gerçekleşen festival programında konserler, gösteriler ve çocuklar için etkinlikler yer aldı. DJ Performans, Retro Queen, On'lar Acapella, Sena Şener konserleriyle renklenen festivalde, çocuklar için bubble show, kukla gösterisi, müzikli maskotlar ve yüz boyama etkinlikleri düzenlendi.

c4prlwoyzvcb1x6qzhaq7sfe.jpg

z1jtmfsdgkldnpjqunyxhorm.jpg

fdcwo4rv5yxeqmrj7qzofepx.jpg

rv8mqglm3ryphdoj2s4bk15t.jpg

p8btzhklsiwjovcn5yxt92he.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.