CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Filistin ile Dayanışma Göstermek, İsrail ile Ticareti Durdurmakla Olur”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Filistin ile Dayanışma Göstermek, İsrail ile Ticareti Durdurmakla Olur”

“KİMİN YANDAŞI İSRAİL İLE TİCARET YAPIYORSA O FİLİSTİN’E İHANET EDİYORDUR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da iftar programında yaptığı konuşmada, Filistin’deki saldırılara işaret ederek, “Filistin ile yapılan dayanışmayı göstermek, İsrail ile yapılan ticareti durdurmakla olur. İsrail ile bugün birilerinin evlatları, akrabaları, yandaşları, düzenli ticaret yapmaktadır. İftar sofrasına uygun olarak daha sert ve siyasete varacak bir eleştiri yapmamakla birlikte İsrail ile kimin çocuğu, kimin yandaşı ticaret yapıyorsa, Filistinli çocuklara patlayıcı olarak gidecek gübreleri kim taşıyorsa İsrail’in ticaretini kim ayakta tutuyorsa o Filistin’e ihanet ediyordur. Bu konuyu bir kez daha kamuoyunun dikkatlerine sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da iftar programına katıldı. Özel, “Çok değerli Antalyalılar, Kepezliler, bugün akşam, bu mübarek ayda sizlerle birlikte bir iftar sofrasında buluşmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Biz bugün Antalya’ya bir siyasi miting için geldik. Mitingimizi, siyasetimizi yaptık. İftar sofrası, siyaset yapılacak bir alan değildir. İki önemli hususu hatırlatıp bir dilekte bulunup teşekkürlerimi iletmek istiyorum” dedi.

“BİR TAS ÇORBAYA HASRET”

Özel, “6 Şubat tarihinde büyük bir deprem yaşandı. Biraz önce saygıdeğer hocamızın yaptığı iftar duasında andığı gibi orada elli binin üzerinden canımızı kaybettik. Bir anda birkaç dakika önce bir gün önce sizin, bizim gibi normal hayatını süren insanlar, bir kuru ekmeğe bir bardak suya, bir tas sıcak çorbaya hasret hale geldiler. Bu noktada bütün Türkiye oraya yardım için koştu. Hangi siyasi partiden olursa olsun deprem bölgesine yardımda bulunan bütün yerel yöneticilere teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. Özel, şunları söyledi:


i5h4mIguphwxk1ysqrd28apn.jpg

bdoz9apfu2klw1jwuorysmrn.jpg

pgwhoxvkezdpky5q7m6xqzhr.jpg

lp7583ku1rdpj64bfiqty2sl.jpg

goxwx1ckvebseuics4z2mgop.jpg

oysngz5zit9dbhnlhkrcxs3x.jpg

dosxIozvnkib7wea6ha3rdtm.jpg

3rnvgow9uqb4xs2zhzieykxp.jpg

neI1qli2sr6akkowozb87xuc.jpg

mkrk8tw6dodygh3pqbfh0evm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.