CHP’LİÖNAL: ESNAF FERYAT EDİYOR, İKTİDAR DUYMAZDAN GELİYOR

CHP’LİÖNAL: ESNAF FERYAT EDİYOR, İKTİDAR DUYMAZDAN GELİYOR

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, eski sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Önal, “Esnaf borçlarınıödeyemiyor, feryat ediyor. İktidar, duymazdan geliyor....

KENAN KUZUCU

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, eski sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Önal, “Esnaf borçlarınıödeyemiyor, feryat ediyor. İktidar, duymazdan geliyor. Ekonomik kriz, sanayi esnafını da vurmuş durumda" dedi.

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, eski sanayi sitesinde ziyaret ettiği esnafın sorunlarını dinledi. Ağır ekonomik şartlar nedeniyle esnafın büyük bir sıkıntı içinde olduğuna dikkat çeken Önal, dün olduğu gibi bugün de esnafın yanında olduklarına dikkat çekerek şöyle konuştu:

"ESNAFIMIZ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR"

“Esnaf borçlarınıödeyemiyor, feryat ediyor. İktidar ise bu feryadı duymazdan geliyor. Esnafımız adeta yok sayılıyor ve kaderine terk ediliyor. Bu işler koltuğa oturmakla değil icraat yapmakla oluyor. Ekonomik kriz, her yerde olduğu gibi sanayi esnafını da vurmuş durumda. Ekonomik kriz sanayi esnafımızı da derinden etkiliyor. Bugünkü aldıkları yedek parçayı yarın aynı fiyata alamıyor. Bu yüzden esnafımız kara kara düşünüyor.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.