CHP'nin İmamoğlu İçin Başlattığı İmza Kampanyasına Elazığ’da AVM Engeli

CHP'nin İmamoğlu İçin Başlattığı İmza Kampanyasına Elazığ’da AVM Engeli

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılması ve erken seçim talebiyle Türkiye genelinde başlattığı imza kampanyası kapsamında Elazığ’da kurulan standa AVM yönetimi müdahale etti.

CHP Elazığ İl Örgütü’nün Elysium AVM önünde kurduğu standın kaldırımı işgal ettiği gerekçesiyle yer değiştirmesi istendi. AVM yönetimi, kaldırımın kendilerine ait olduğunu öne sürerken, CHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Ayten Çekil, kaldırımın kamusal alan olduğunu belirterek bu talebe karşı çıktı ve çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Ayten Çekil, aynı alanda daha önce AKP’lilerin broşür dağıttığını hatırlatarak uygulamanın çifte standart içerdiğini vurguladı. Çekil, “Bize izin verilmiyor ama AKP içeride broşür dağıtabiliyor. Bu açık bir ayrımcılıktır,” diyerek tepkisini dile getirdi. Stand çalışmaları halkın ilgisiyle devam ederken, CHP’liler kampanyanın Elazığ ayağını sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.