Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel KRT TV’de: “Partimi Bir Genel Seçimde İktidar Yapmazsam Bir Gün Durmam”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel KRT TV’de: “Partimi Bir Genel Seçimde İktidar Yapmazsam Bir Gün Durmam”

“CHP KENDİSİ GİBİ SİYASET YAPIYOR”

“BİZ BU SEÇİMDEN GÜÇLENEREK, BİRLİKTE ÇIKACAĞIZ”

“O KONFOR GÜNLERİ BİTTİ TAYYİP BEY’İN”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Genel seçimde partimi iktidar yapmazsam bir gün durmam ayrılırım. Bir gün durmam. Ben CHP’nin Genel Başkanı olarak, bu kadar başarıya susamış ve insanların bu kadar travmatik bir döneminde, partinin 8’inci Genel Başkanı ve seçim geçiren 6’ncı Genel Başkanı olmak suretiyle eğer partimi bir genel seçimde iktidar yapmazsam bir gün durmam. Ama iktidar yapacağız yani. O noktada çok kararlıyız” dedi. Özel, “CHP kendisi gibi siyaset yapıyor, edilgen siyaset yapmıyor, ne derlerse onu yapmıyor ama bir konuda cevap verilecekse de o cevabı vermekte de gecikmiyor. Tayyip Erdoğan benimle kavga yapmak istiyor. Yapacağım kavga ancak emeklinin, emekçinin, yoksulun hakkını almak için olur. Kimlik siyaseti üzerinden kavga yapıp, Tayyip Bey’in istediği zemine, istediği mindere gidecek halimiz yok. O konfor günleri bitti Tayyip Bey’in” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, KRT yayınında gazetecilerin soruları yanıtladı. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, yayında sorulara şöyle yanıt verdi:


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.