DENİZLİ'DE BİNLERCE KİŞİ BABAFEST'TE BULUŞTU

DENİZLİ'DE BİNLERCE KİŞİ BABAFEST'TE BULUŞTU

Denizli’nin Babadağ ilçesindeki “BabaFest” devam ediyor.

AYHAN ÇİMENDAĞ

Denizli’nin Babadağ ilçesindeki “BabaFest” devam ediyor.

Babadağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Babadağ Kadın Kooperatifi Satış Mağazası, Mollaahmetler Mahallesindeki 800 tonluk sulama havuzu, güneş enerjisi santrali, kapalı pazaryeri, Nafiz Çapucu Çocuk Parkı, Kelleci Mahallesi çevre yolu, Mollaahmetler Mahallesi park ve sosyal tesislerinin toplu açılış töreni yapıldı.

Toplu açılış törenine; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Merkezefendi Belediye BaşkanıŞeniz Doğan, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi katıldı.

“HER ŞEY BABADAĞ, HER ŞEY VATANDAŞLARIMIZ İÇİN”

Büyük bir coşkuyla yapılan açılış törenine Babadağlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuşmasında şunları söyledi:

“Babadağımız için ilkemizden biri hep eşitlik oldu. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına eşit bir şekilde cevap verebilmek, dertlerine derman olabilmek için var gücümüzle çalıştık. Bugün arkamıza dönüp baktığımızda bir sürü güzel projeyi Babağımıza kazandırdığımızı görüyoruz. Bu mutlu tablodan ötürü mutluyuz. Gururluyuz. Her zaman Babadağımız için çalışmaya söz verdik, sözümüzün de hep arkasındayız. Her zaman dediğimiz gibi ‘İşçalışmaksa biz varız’ Her şey Babadağ, her şey vatandaşlarımız için. Festivalimize katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

AYŞE DİNÇER BABADAĞ’I COŞTURDU

Toplu açılış töreninin ardından Ayşe Dinçer konseri ile vatandaşlar eğlenceli anlar yaşarken, Babadağlılar coşkuya doydu. Festival üçüncü gününde bu sene 25’incisi düzenlenen Rahvan At Yarışları ile sürecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.