DEVA PARTİSİ ARNAVUTKÖY İLÇE BİNASINA SİLAHLI SALDIRI

DEVA PARTİSİ ARNAVUTKÖY İLÇE BİNASINA SİLAHLI SALDIRI

İstanbul'da Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı'na dün gece silahlı saldırı düzenlendi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan...

İstanbul'da Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı'na dün gece silahlı saldırı düzenlendi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve İl Başkanı Erhan Erol, saldırıyı kınadı.

İddiaya göre; DEVA Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na, gece saat 03:30 sularında parti binasıönüne yanaşan bir otomobilden inen bir kişi tarafından hedef alınarak 7 el ateş açıldı. Kurşunlar camlara ve masalara isabet ederken olayda can kaybı ya da yaralanma olmadı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıyı kınadı. Babacan, "Gece saatlerinde partimizin Arnavutköy İlçe Başkanlığı'na gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınıyorum. Olayın faillerinin bir an önce tespit edilip yakalanmasını temenni ediyorum. Arnavutköy teşkilatımız başta olmak üzere hepimize geçmiş olsun" dedi. 

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol da sosyal medya hesabından, “Arnavutköy İlçe Başkanlığımıza kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yapılan saldırıyı kınıyorum. Yaralanma ya da can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. Suçluların tespiti ve gereken cezayı alması için olayın takipçisi olacağız” açıklamasını yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.