EFELER BELEDİYESİ 'BİZ KADINLAR' OYUNUNU SAHNELEDİ

EFELER BELEDİYESİ 'BİZ KADINLAR' OYUNUNU SAHNELEDİ

Efeler Belediyesi ve Efeler Kent Konseyi iş birliğiyle Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında hazırlanan “Biz Kadınlar” isimli oyun...

Efeler Belediyesi ve Efeler Kent Konseyi iş birliğiyle Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında hazırlanan “Biz Kadınlar” isimli oyun Efelerlilerle buluştu. 

Efeler Kent Konseyi ile ortaklaşa sahnelenen tek perdelik tiyatro oyunu “Biz Kadınlar”, Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Sahnesi’nde perdelerini açtı. Serkan Fırtına’nın yazdığı, Büşra Elmaskaya’nın yönettiği; Tuncer Candan, Büşra Elmaskaya, Özge Çelik, Funda Aksoy ve İbrahim Gergin’in rol aldığı “Biz Kadınlar”  izleyiciler tarafından beğenildi. 

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’NE DİKKAT ÇEKTİLER

Finalde açılan “İstanbul Sözleşmesi Yaşatır” yazılı pankart seyircilerden alkış aldı. Oyunun sona ermesinin ardından Efeler Belediye Başkan Vekili Abidin Arslan ve Efeler Kent Konseyi Başkanı Perihan Yıldırım, sanatçılara çiçekler takdim ederek böylesi önemli bir toplumsal soruna tiyatronun dilini kullanarak dikkat çektikleri için teşekkürlerini sundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.