EHLİYET SINAVINDA MASKESİNDE KAMERA, KULAĞINDA KULAKLIKLA YAKALANDI

EHLİYET SINAVINDA MASKESİNDE KAMERA, KULAĞINDA KULAKLIKLA YAKALANDI

Kırıkkale’de Motorlu Taşıtlar Sınavı’nda kopya çeken sürücü adayı, kendisine yardımcı olan arkadaşı ile birlikte yakalandı. Maskesine gizli kamera,...

KENAN KUZUCU 

Kırıkkale’de Motorlu Taşıtlar Sınavı’nda kopya çeken sürücü adayı, kendisine yardımcı olan arkadaşı ile birlikte yakalandı. Maskesine gizli kamera, kulağına kulaklık ve iç çamaşırına da taşınabilir wi-fi cihazı yerleştirerek kopya çeken bir aday, polisin üst aramasında fark edildi ve kendisine yardım ettiği belirlenen arkadaşı ile birlikte gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Motorlu Taşıtlar Sürücü sınavında, görevlilerin bir adaydan şüphelenmesi üzerine durum polise bildirildi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri sınav oturumu sonunda şüpheli aday S.A’nın (30) üst aramasında 1 adet kulak içi kulaklık, 1 adet maske içerisine gizlenmiş kamera düzeneği, çamaşırına gizlenmiş 1 adet taşınabilir wifi cihazı, 1 adet alıcı cihazı buldu.

H.K. isimli şahsın da S.A. ile sınav sırasında, sınav binasına yakın bir noktada, araç içinde iletişim kurarak kopya verdiği belirlendi. Polisin operasyon başlattığını anlayan araçtaki şüpheli H.K., kaçtı. Kırşehir Emniyeti’nin ortaklaşa operasyonu sonucu yakalanan H.K. Kırıkkale’ye getirildi.

Araçta yapılan aramada ise 1 adet içerisinde sim kart olan alıcı, 1 adet kulak içi kulaklık pili, 4 adet sim kart muhafazası, 1 adet cımbız, 1 adet flash bellek ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına alınan H.K. ve S.A’nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.