Empati Parkuru Elazığ Hipodromu’nda açıldı

Empati Parkuru Elazığ Hipodromu’nda açıldı

Açılış törenine Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Garnizon Komutanı Tümg. Tamer Atay, Elazığ Belediye Başkan Vekili Mustafa Pirinççi, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve fakülte dekanları, Palu Kaymakamı Hulusi Teke, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, Palu Belediye Başkanı Muhammed Septioğlu, Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Kılıç, Elazığ Havalimani Müdürü Zeynel Abidin Görür, Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi M. Kerem Alkan, Asli Üyemiz Hayrettin Karamazı, Genel Müdürümüz Tuncel Aydın, Genel Müdür Yardımcımız Mehmet Şirin Bozkurt ve Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik’in yanı sıra birçok dernek başkanı, yerel ve ulusal medya temsilcisi ile Kulübümüz çalışanları ve vatandaşlar da katıldı.

Fırat Üniversitesi Güzel Sanatlar Öğretim Görevlisi ve sanatçı Rüçhan Keçeci’ye, hipodroma katkılarından dolayı Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kerem Alkan plaket takdim etti.

Halkın hipodroma yoğun ilgi gösterdiği günde Elazığ İlkbahar - Yaz yarış sezonu da start aldı. Gün boyu düzenlenen birçok etkinlik ve ikramlarla çocuklar keyifli bir gün geçirirken yarışseverler de heyecan dolu koşuları takip etti.

uptzx8yigznwsj9w2aftroln.jpg

kuwj0jgt4rhrabf7a9ddgomn.jpg

8amcluhg6zjsyndorxkplq0k.jpg

2uur5qfthbzr7gswbzlekdk6.jpg

j0bvex4amlsqqk1rodctnrff.jpg

xfsqihcrcee1l3ls9Iobmv6x.jpg

rntIfzdyjssm4kguxonjhiyp.jpg

8k40ydonqedaeztf59wrIsbp.jpg

2flbvsjxpkuxt0ltz68zqyep.jpg

nf9bvofhiryw0puezrcv5ztn.jpg

tqzdujy5pIwphhkzf7n6osbl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.