Esenyurt Belediyesi’nden Lise Adaylarına Tercih Desteği

Esenyurt Belediyesi’nden Lise Adaylarına Tercih Desteği

Esenyurt Belediyesi LGS sonuçlarınınaçıklanmasının ardından tercih yapacak öğrencilere danışmanlık hizmeti veriyor.Üç ayrı merkezde düzenlenen LGS Tercih Günleri’nde uzman danışmanlar, kendileriiçin en uygun okulu seçmelerinde öğrencilere yardımcı oluyor.

2 Haziran’da yapılan LGS (LiselereGeçiş Sistemi) sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrencilerin tercihheyecanı da başladı. Esenyurt Belediyesi, bu süreçte kendileri için en uygunokulu seçmelerinde öğrencilere yardımcı olmak amacıyla LGS Tercih Günleridüzenledi. Belediyenin Sürekli Eğitim Merkezi, Şehit Erol Olçok Kültür Merkezive Öğrenci Destek Ofisi’nde verilen tercih danışmanlık hizmetiyle uzmaneğitmenler, öğrencilere tercihleri konusunda yardımcı oluyor. 17 Temmuz’a kadardevam edecek tercihlerde rehber öğretmenler, öğrencilerle birebir görüşerek,kendi ilgi ve yeteneklerine uygun okulları seçmelerine yardımcı oluyor.

“Eğitiminiz Bizim En Önemli Önceliğimiz”

Eğitime her anlamda desteklerinisürdüreceklerini söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer,sosyal medya hesabından tercih danışmanlık hizmetinin başladığını duyurarak,“Sevgili öğrenciler, sizlerin eğitimi bizim en önemli önceliğimiz. Bu nedenleuzman rehber öğretmenlerimiz ile LGS tercih sürecinde sizlere destek olmak içinrehberlik hizmeti sunuyoruz. Doğru lise tercihini yapmak ve tüm sorularınızacevap vermek için hepinizi merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

Yetkililer, tercih danışmanlıkmerkezlerinin 17 Temmuz 2024 tarihine kadar 10.00 ila 16.00 saatleri arasındahizmet vereceğini bildirdi.

bpdl3asfvfoile0gghIuyyjq.jpg

bh8gosetnvffaq7r9p1zuypk.jpg

i9zrumqezyhanovb4jjywolk.jpg

96nyl4nsbr8tyeiwgxaIhtub.jpg

wxfgb7enpav2g4iotfbru6jt.jpg

gkcomfzzw5obeafivdnubu6d.jpg

8tlgj2wh0rujaznpkivpd1hf.jpg

gynr0vyhsbpgxrxm8ud9ckoj.jpg

1ryvqc6knknxtolfapsejpfy.jpg

ykjwxdhse9ezoq0xt1hridtf.jpg

Ijngqr0hkgyerclmbaka6o9d.jpg

urbIpfg8qz6ya1ds7ltnbkym.jpg

jmkwltu701olruIqtvd5eqyn.jpg

bzeInhiagydfj4w0gavfwssy.jpg

ewtgw7zapq8rozvdccfxqIm3.jpg

kikcd4Ijbehpampsuhov8rmq.jpg

7gzieIh9lc3vqyelx2pk1v4r.jpg

ipcyfbbmtagn8ju3zsl0a4x5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.