Esenyurt Belediyesinden Kurbanlıklara Sıkı Kontrol

Esenyurt Belediyesinden Kurbanlıklara Sıkı Kontrol

Esenyurt Belediyesi, Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden kurban satış alanınagetirilen kurbanlıkları sıkı kontrolden geçiriyor. Alana girişlerde belediyeninveteriner hekimleri ile zabıta ekipleri tarafından evrak ve küpe kontrolleritamamlanan kurbanlıklara çadırlarda sağlık taraması da yapılıyor.

 

Esenyurt’ta kurulan kurban satış alanına yurdun dört bir yanındankurbanlıklar gelmeye başladı. Esenyurt Belediyesi de vatandaşların dinivecibelerini daha sağlıklı bir şekilde yerine getirmeleri, alana sağlıksız ve kaçakhayvan girişlerinin önlenmesi için denetimlerini sıkılaştırdı. Belediyeninveteriner hekimleri ve zabıta ekipleri denetimler kapsamında kurban pazarının girişindekurbanlıkların evrak, küpe ve sağlık kontrollerini yaparak alana girişlerineizin veriyor. Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde, 38 bin metrekare üzerine kurulankurban pazarında 24 saat boyunca hizmet veren ekipler, sağlık kontrolleriniçadırlarda da sürdürerek kurbanlıklarla ilgili sorunlarda da vatandaşlarayardımcı oluyor.

 

“Buradan Çok Memnunum”

 

Bu yıl çadırların eksiksiz bir şekilde kendilerine teslim edildiğinisöyleyen kurban satıcısı Bülent Ekmekçi, “Ardahan Göle’den geliyorum. Yaklaşık7 yıldır Esenyurt kurban pazarında satış yapıyorum. Buradan çok memnunum. Busene özellikle ihtiyaçlarımız eksiksiz hazırlanmış. Çadırımız, su ihtiyacımız,lavabolarımız hepsi çok güzel. Veteriner hekimlerimiz sürekli hayvanlarımızıkontrol ediyor. Buraya dün geldim ve 15 tane kurbanlık sattım. Satışlarımız dagüzel” diyerek Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür etti.

qbsd2ukl1mgqzprx4j0ayubx.jpg

kcrwanwzmnlfayhhIx0dousx.jpg

e1p6ubwnn0uoydpiyvkxghaf.jpg

a35stwbhi7tcn6juqxIqrzvk.jpg

34ohkutbr6latl09u7Iywzec.jpg

ghkdlmvtnr3r6eabayhixwlc.jpg

pxzfzefowg20a9k8mpbusq7h.jpg

lee29fusjaswjx0hgrbmlqqh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.