Esenyurt Temizlikte de Önde!

Esenyurt Temizlikte de Önde!

EkiplerTemiz Bir Esenyurt İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

Daha temiz bir ilçe için çalışmalarını sürdüren EsenyurtBelediyesi ekipleri, ilçe genelindeki meydanları mobil temizlik araçlarıylayıkayarak, çöp konteynerlerinin bakım ve onarımlarını yapıyor. Yeni birgörünüme kavuşan konteynerler, halk sağlığı için dezenfekte ediliyor.

Esenyurt Belediyesi temizlik ekipleri, rutin olarak yürütülen kenttemizliğinin yanı sıra eskiyen, yıpranan çöp konteynerlerinin bakım veonarımlarını yapıyor. Ekipler, bu kapsamda Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’ndabulunan konteynerlerin boya ve onarım işlemlerini tamamladı. Çalışmalarda halksağlığını ön planda tutan ekipler, konteynerleri mobil araçlarla yıkayarak,bakteri ve kötü koku oluşumunu önlemek amacıyla dezenfekte etti. Bakımçalışmalarının ardından meydan süpürülerek, tazyikli suyla yıkandı. Yetkililer,Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in başlattığı temizlikseferberliğinin tüm ilçede aralıksız devam edeceğini bildirdi.

“Tüm Caddeve Sokaklarda Temizlik Çalışmalarımız Devam Ediyor”

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Esenyurt Belediyesi Temizlikİşleri Müdürlüğü Koordinasyon Merkezi Amiri Eyüp Bingöl, “Belediye BaşkanımızSayın Prof. Dr. Ahmet Özer'in talimatıyla ‘İşimiz Gücümüz Esenyurt!’ diyerekyola çıktık. Sabahın erken saatlerinde meydanlarımızı su tankerlerimizleyıkıyoruz. Daha sonra bölgedeki konteynerleri mobil temizlik araçlarımızlaiç-dış yıkama yaparak, onarım işlemlerinin ardından boyuyoruz. Ayrıca tüm caddeve sokaklarımızda temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Sekiz tankerimizlebirlikte her ay 1.300 sokağımızı yıkıyoruz. Daha temiz bir Esenyurt için gecegündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Başkan Özerile Sorunlar Çözüme Kavuşuyor

İlçedeki temizlik çalışmalarından memnun olduğunu söyleyen MehmetSalih Güneysu, “Meydanlarımız temizleniyor. Mazgal ızgaralarımız bugüne kadartemizlenmemişti, su ve atık birikintileri oluyordu. Bugün bu sorunlarçözülüyor. Allah Başkanımız Ahmet Özer’den razı olsun. Hizmetinden çokmemnunuz. İnşallah daha da başarılı olacak” diye konuştu.

tnvf16yv25ghkx4zuIokjwep.jpg

2q6yg8f09kjipqz4havsmeod.jpg

appmxuut13nkbfsf6qxvjtoc.jpg

2gsn4ti8qjxgzktby7fmqhzl.jpg

elgd8gphqoxbmykjwluI7cfk.jpg

vowk5dofemt7w1z8axslnmhc.jpg

dyelrvuje9i4nxkwofmb52ka.jpg

mjgcaqpcznweefInbg03lti7.jpg

ntexd6cIfhr8mzvdpl7wjjpo.jpg

waIpfvj6esge3dxzoksbmcuq.jpg

u3wj8mdsocgl19y0eazap7yf.jpg

48Iypvunrwlvaeylakfz2w31.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.