Esenyurt’un Kahramanları Olası Afetlere Hazır

Esenyurt’un Kahramanları Olası Afetlere Hazır

Deprem bilinci ve ilk yardım eğitimlerine devam eden EsenyurtBelediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESAK), bünyesindeki gönüllü personeli bilinçlendirerekEsenyurt’u olası afetlere hazırlıyor.

Esenyurt Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESAK), bünyesindeki gönüllüarama kurtarma personeline deprem bilinci eğitimi ve ilk yardım eğitimi veriyor.Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in talimatıyla verileneğitimlerde Esenyurt’un kahramanları, ilk yardım eğitimlerinin yanı sıra olasıbir doğal afette gerekli olan ekipmanların kullanımını da öğreniyor. Doğal afetlereyönelik eğitimlerin ilçe genelinde devam edeceğini belirten ESAK yetkilileri, çalışmalarınıhummalı bir şekilde sürdürüyor.

“EğitimlerimizAralıksız Olarak Devam Ediyor”

Eğitimlerin içeriğiyle ilgili bilgi veren Esenyurt BelediyesiArama Kurtarma Personeli Ömer Faruk Akbalık, “Eğitimlerimiz aralıksız olarakdevam ediyor. Gerekli malzemelerin kullanımını hatırlamak, öğrendiğimiz deprembilinci eğitimini ve ilk yardımla ilgili bilgileri tekrar etmek için eğitimlerimizönem teşkil ediyor. Olası bir doğal afet ya da kaza anında yaralı vatandaşlarayardımcı olabilmek adına bu eğitimlerimizi sık sık gerçekleştiriyoruz. Öğrendiğimizteorik bilgileri de pratiğe döküyoruz” dedi.

Ivoj7wpecxpsr5eal9uy2qlx.jpg

d4bIavwyihghvfolot6rxxld.jpg

t2r1m7al50bklnbfqdhrcjxf.jpg

hplbwgkgrcfd5uijom18fnec.jpg

Iewcodvturzayx7bg1gpiatc.jpg

cllu618wmr0srbyvkitIpnan.jpg

dbvu5hdmxwwncpm9lxzkg1ea.jpg

rn9uelxqhj4eylo2drtgmman.jpg

8rpcsbhxnq90w3lbmuavzije.jpg

iygvbl9g4ksr0zlezkxdfjua.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.