Esenyurt’un Yolları Yenileniyor

Esenyurt’un Yolları Yenileniyor

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelinde eskiyen ve bozulan yollaraasfalt kaplama çalışması yaparak vatandaşların rahatça seyahat etmelerini sağlarkenmahalleleri de yenilenmiş ve modern bir görünüme kavuşturuyor.

İlçe genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren EsenyurtBelediyesi, Mevlana Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde desenli asfalt serimçalışmaları yaptı. Gelen talep ve önerileri de dikkate alarak Esenyurt'un dörtbir yanında çalışmalarını devam ettiren ekipler, hem vatandaşların sağlıklı vekonforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlıyor hem de mahalleleri yeni vemodern bir görünüme kavuşturuyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dilegetiren ilçe sakinleri Esenyurt Belediyesi'ne teşekkür ederken, belediyeyetkilileri ise benzer çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini açıkladı.

“VatandaşlarımızRahat Bir Şekilde Seyahat Edebilecek”

Esenyurt Belediyesi yol bakım onarım şefliğinde kontrol mühendisiolarak görev yapan Ozan Bahadır, Esenyurtlu vatandaşların rahat seyahatedebilmeleri için çalışmaları hızlandırdıklarını ifade ederek şunları söyledi;“Mevlana Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde desenli asfalt çalışması yapıyoruz. Busokakta vatandaşlarımız, yol rampa olduğundan dolayı çıkarkenzorlanmaktaydılar. Bu nedenle bizler de desenli asfalt çalışmamızı yaparakvatandaşlarımızın rahat bir şekilde seyahat etmelerine katkı sunmuş olduk.Esenyurt genelinde yol bakım çalışmalarımız 7/24 esasına dayalı olarak devamedecektir.”

d964yzfrolqmecx5bhzbjmns.jpg

sz0gI3h7orkmaurj6etvofl1.jpg

lpx0kx5c2vezr9ijvytmIu1t.jpg

anlxvdaphtwi87c4rxIp2hyd.jpg

mclk2rcsmgw4v1aIwd86lxeb.jpg

dpwy0ului1xj9qshec3rn8fd.jpg

vaq93gmxvuccuye1irzI7btf.jpg

46rp3wjjmnvclewz1hqa0voI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.