Esenyurtlu Gençler Başarıdan Başarıya Koşuyor

Esenyurtlu Gençler Başarıdan Başarıya Koşuyor

Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, belediyenin LGS hazırlık kursunda eğitim alaraküstün başarı gösteren öğrencileri makamında ağırladı. Gençleri tebrik edenÖzer, “Hem bizi hem de ailelerinizi gururlandırdınız. Bizim belediye olarak enönemli konumuz eğitim. Eğitime gereken değeri ve önemi vermeye devam edeceğiz”dedi.

 

Gençler, Esenyurt Belediyesinin eğitim desteğiylehayallerindeki okula kavuşuyor. Belediyenin LGS (Liselere Geçiş Sistemi)Hazırlık kurslarında eğitim alan öğrenciler, sınavlarında üstün başarıgöstererek Türkiye’nin prestijli Fen ve Anadolu Liselerini kazandı.Başarılarını kutlamak için gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Prof. Dr.Ahmet Özer, “Bunlar bizim çocuklarımız, gençlerimiz. Belediyemizden aldıklarıeğitimle önemli okulları kazandılar. Yaklaşık 800 tane kursiyerimiz vardı. Buöğrencilerimizin 167 tanesi Fen, Anadolu ve Sosyal Bilimler Liselerinikazandılar. Hem bizi gururlandırdılar hem ailelerini sevindirdiler. Kendileriniayrı ayrı tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

“En Önemli Konumuz Eğitim”

 

Çocukların eğitimine önem verdiklerini söyleyen BaşkanÖzer şöyle devam etti: “Eğitime yatırım yapan, nitelikli eğitim veren ülkeler,dünyanın en demokratik ve ekonomisi en iyi ülkeleri içerisinde yer alıyor.Sadece o bilgileri alıp kullananlar ise yönetilmeye mahkum oluyor. Biz desadece bilgiyi alıp kullanan değil, yapan olmak istiyoruz. Bunun için degerekli eğitimi ve felsefi altyapıyı oluşturmak durumundayız. Bu duygu vedüşüncelerle bu gençlerimizi kutluyor, gözlerinden öpüyorum.”

 

“Kötü Bir Doktor Olmaktansa İyi Bir Tiyatro HocasıOlun”

 

Gençlere ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslekseçimi yapmaları konusunda nasihatte bulunan Prof. Özer, “Kötü bir doktorolmaktansa iyi bir tiyatro hocası olmanız daha iyi. Hedefleriniz daima büyükolmalı. Hayatla ilgili kendi önünüze hedefler koyup o hedeflere ulaşabilmekiçin azimle, cesaretle, kararlılıkla çalışmamız lazım. Bunlar gerçekleştiğitakdirde bu kişiler hem bugün olduğu gibi gelecekte de fark yaratacaklardır. Bufark da bizim Esenyurtumuza ve İstanbulumuza, ülkemize yansıyacaktır”ifadelerini kullandı.

 

“Belediyemiz Bize Çok Yardımcı Oldu”

 

Desteklerinden dolayı Başkan Özer’e teşekkür edenTuana Özer, “Başkanımız’ın da bizi tebrik ederek, hediye vermesi beni çok mutluetti. Belediyemizin bize sağlamış olduğu ücretsiz kurs çalışmalarımıza destekoldu. Gerek denemelerle gerek lise tanıtımlarıyla gerek rehberlikte çokyardımcı oldular. İstediğim okulu kazandığım için kendimi çok gururluhissediyorum” şeklinde konuştu.

 

“Çocuğum Belediyeden Aldığı Eğitimle Fen LisesiniKazandı” 

Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi sayesindeçocuğunun fen lisesi kazandığını belirten Rasime Erdemci şöyle konuştu:“Çocuğumu bir dershaneye gönderme imkanım yoktu. Sürekli Eğitim Merkezi’ndebize sunulan desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çocuğum çok güzel bireğitim gördü. Dershaneden hiçbir farkı yoktu. Bu eğitimler sayesinde fenlisesini kazandı. Hem belediyemize hem de öğretmenlerimize çok teşekkürediyorum.”  ​

muzhydgocl4kbnjpIlfetrr3.jpg

ngvkhu5wcbx3qidep4qna2ts.jpg

crxkzdlox0ns5ygaqqe4uap7.jpg

uylsrIkza7epk6hdcf1fojz2.jpg

xcrfzd50lmhzthfpmi3q1vgv.jpg

sdoz4xtfg92tr5opvq6gca1m.jpg

ky2jI4obglmnpxyqcomw01q3.jpg

loxoqya9gmrffp8ts2dblu4z.jpg

nxeczztpmx1lmvnek9I2vjw0.jpg

9iycu8q17pIydlgma2nlqudb.jpg

kgqjqgpaxd5bejsxly1ifoz0.jpg

ug0398hflf1kwqe5yxydrajt.jpg

grawvfmekhaImbzcwisb197s.jpg

g10ufvsphqyozwkor459by7w.jpg

9gpelc0mtjx8nnh3uvyb6r7p.jpg

3izeouqua6jccrmbvIh0xzyt.jpg

afIg8yhscuawfts0cm6oktqu.jpg

rxw3btyf1mpdvjc6zmwysred.jpg

xjvtv0Iuj8reddooaifcmzh1.jpg

iktjaevx6zydntwcg4dh2byl.jpg

6lfqvmjypzjI4vxha9rrmgwu.jpg

doxwsjtxfI4lu9vqglve0zcm.jpg

vvpmh7ykn4rcsn5gkdo3wths.jpg

qlzs78pgid20ulehkr3Iwcuj.jpg

y9wltsvud8cydnbsu5ngghrx.jpg

wjul9g0xikzlu743xnhcr8sI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.