ESKİŞEHİR ODUNPAZARI KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞI'NA İSMAİL KUMRU YENİDEN SEÇİLDİ

ESKİŞEHİR ODUNPAZARI KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞI'NA İSMAİL KUMRU YENİDEN SEÇİLDİ

Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi’nin 9. genel kurulu Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Yaklaşık 200 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin oy kullandığı...

Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi’nin 9. genel kurulu Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Yaklaşık 200 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin oy kullandığı genel kurulda, İsmail Kumru oybirliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

Divan başkanlığınıÇağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Sevgi Akmen’in yaptığı genel kurula, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, Odunpazarı Belediye Başkanvekili Cahide Tetik, Nilüfer ve Çankaya Kent Konseyi başkanları katıldı. İsmail Kumru’nun yürütme kurulu listesinde üniversiteler, Mimarlar Odası, Eczacılar Odası, Baro, TEMA, Tabip Odası, Sakatlar Derneği gibi kurum ve kuruluşların temsilcileri yer aldı.

“ODUNPAZARI'NIN GELİŞİMİİÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yoğun katılımla gerçekleşen genel kurulda konuşan İsmail Kumru, Odunpazarı Kent Konseyi gönüllüleriyle birlikte bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Odunpazarı’nın gelişimi ve değişimi için projeler ortaya koyacaklarını söyledi. Kumru, 21 mahalle meclisi, 14 çalışma grubu, kadın, çocuk ve gençlik meclisleri ile gerçekleştirdikleri faaliyetlerin sunumunu yaptı. Önümüzdeki dönemde de projelere devam edeceklerini belirten Kumru, en önemli konu başlıklarının ise iklim krizi olacağını vurguladı.

Odunpazarı Belediye Başkan Vekili Cahide Tetik de Başkan Kazım Kurt’un kent konseyi geçmişi ve katılımcı demokrasiye inancı sayesinde Odunpazarı Kent Konseyi ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Tetik, bu uyumun devam edeceğinin altınıçizdi.

Genel Kurul’da konuşan milletvekilleri Utku Çakırözer ve Arslan Kabukcuoğlu da Odunpazarı Kent Konseyi çalışmalarını dikkatle takip ettiklerini ve konseyin kent ve yerel demokrasi açısından Eskişehir için bir şans olduğunu dile getirdi. Genel kurula katılan tüm temsilcilerin oybirliğiyle güven tazeleyen İsmail Kumru, kendisine güvendikleri için herkese teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.