Geçmiş Dönem Meclis Üyesi Ramazan Sakallıoğlu ve Geçmiş Dönem İlçe Yöneticisi Zeynel Yıldız Başkan Balcıoğlu’nu Ziyaret Etti

Geçmiş Dönem Meclis Üyesi Ramazan Sakallıoğlu ve Geçmiş Dönem İlçe Yöneticisi Zeynel Yıldız Başkan Balcıoğlu’nu Ziyaret Etti

Geçmiş dönem Meclis Üyesi Ramazan Sakallıoğlu ve geçmiş dönem İlçe Yöneticisi Zeynel Yıldız, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Görüşmede geçmiş dönemde Silivri’ye katkıları için Sakallıoğlu ve Yıldız’a teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, Silivri’nin geleceği için her fikre açık olduğunu söyledi.

 

Geçmiş dönemde yapılanların şehrin bugünkü başarısının temel taşlarını oluşturduğunu vurgulayan Başkan Balcıoğlu, Sakallıoğlu ve Yıldız’a ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Balcıoğlu, ziyarette Silivri’nin gelişimine yönelik önemli katkılarda bulunacak fikirlerin ve önerilerin ortaya çıkmasını sağladığını belirtti.

 

Geçtiğimiz dönem Meclis Üyeliği yapmış olan Ramazan Sakallıoğlu, Başkan Balcıoğlu’na misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti. Başkan Balcıoğlu’nun seçim döneminde verdiği emeğin karşılığını aldığını söyleyen Sakallıoğlu, Balcıoğlu önderliğinde Silivri için çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.

 

Geçmiş dönem İlçe Yöneticiliği yapmış Zeynel Yıldız ise, Başkan Balcıoğlu’na Silivri’ye kattıkları için teşekkürlerini iletti. Silivri için, İstanbul için, Türkiye için çalışmaya her zaman hazır olduklarını vurgulayan Yıldız, Silivri’nin geleceğinin emin ellerde olduğunu belirtti.




dwqdabb5ikqertxjgselpuvo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.