SİLİVRİ'DE 2 KARDEŞE BIÇAKLI SALDIRI: 24 YAŞINDAKİ MERTCAN KAYA DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

SİLİVRİ'DE 2 KARDEŞE BIÇAKLI SALDIRI: 24 YAŞINDAKİ MERTCAN KAYA DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Silivri’de sahilde yürürken 7 kişilik grubun saldırısına uğrayan iki kardeşten biri ağır yaralanırken diğeri yaşamını yitirdi. 24 yaşındaki Mertcan Kaya, doğum gününde toprağa verildi....

SERKAN İYİGÜN

Silivri’de sahilde yürürken 7 kişilik grubun saldırısına uğrayan iki kardeşten biri ağır yaralanırken diğeri yaşamını yitirdi. 24 yaşındaki Mertcan Kaya, doğum gününde toprağa verildi. Cinayeti itiraf eden Alican A. tutuklandı, diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

Edilen bilgiye göre, Silivri’de 17 Mayıs günü, Metehan Kaya ağabeyi Mertcan Kaya ile buluşmak üzere sahilde yürürken 7 kişilik bir grubun sözlü tacizine ve saldırısına maruz kaldı. Bu sırada kardeşinin darp edildiğini gören ağabeyi Mertcan Kaya da olay yerine geldi. Ancak çıkan kavgada her iki kardeş de birçok yerinden bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis kavgaya karışanları gözaltına alırken, yaralı kardeşler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bıçak darbeleriyle kalbinden, dalağından ve böbreğinden yaralanan Mertcan Kaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mesleğinin aşçılık olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Mertcan Kaya dün doğum gününde toprağa verildi. Ailesi ve yakınları cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada, gözaltına alınan 7 kişiden suçunu itiraf eden Alican A. tutuklanırken, diğer şüpheliler serbest bırakıldı. Mertcan Kaya’nın yakınları ve sevenleri bu karara tepki gösterirken, sosyal medyada #MertcanKayaİçinAdalet etiketine destek talep etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.