Geleneksel Silivri Panayırının Üçüncüsü Gerçekleşti

Geleneksel Silivri Panayırının Üçüncüsü Gerçekleşti

Silivri Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Silivri Panayırının üçüncüsü gerçekleşti. 31 Ağustos’ta gerçekleşen panayıra Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve Eşi Hayriye Sena Balcıoğlu da katıldı, stantları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Balcıoğlu, belediye olarak kadın emeğini desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Kadın girişimcilerin Silivri’ye olan desteğinden söz eden Başkan Balcıoğlu, “Kadınlarımızın emekleriyle şekillenen her ürün, onların özverisini ve gücünü yansıtıyor. Bizler de belediye olarak, kadınlarımızın bu gücünü desteklemeyi ve onlara daha fazla alan açmayı görev biliyoruz. Bu panayırda, sadece alışveriş yapmakla kalmıyor, aynı zamanda kadınlarımızın hayatına dokunan birer destekçi oluyoruz” diye konuştu.

Silivri Panayırı’nın vatandaşların sosyalleşmesine katkı sunduğuna değinen Başkan Balcıoğlu, bu tür sosyal ve kültürel etkinlikleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Panayırda çeşitli workshoplar düzenlendi ve Mübadil Otantik Halk Oyunları Ekibi, izleyicilere geleneksel halk oyunları gösterisi sundu. Programda ayrıca, merakla beklenen maske tasarlama yarışmasının sonuçları açıklandı. Sanatçılar Cihan May, Zühtü Uğur, Filiz Denizhan ve Grup Çalemice, katılımcılara müzik dinletisi sunarak panayıra renk kattı.




6bpvmm08yjdeorkq1gci2sIx.jpg

cr6sydxpxu14fI3ql0ovzg7v.jpg

02vIxwustmx1nz7qjyfngoja.jpg

v3kpesmqx0nwk2nitb1ygwhg.jpg

0uurxns6cwmmlwefdefntbhz.jpg

4ccwlnhvqgdsjbunetq5poda.jpg

zdl0ovexu1jik7lcb8zIegcw.jpg

q3rnocarb1xwhq4cjklmkeuz.jpg

htvliolp1jbfxm5c7sak6yqb.jpg

qxzpastcdswqaz6r9jIgbnft.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.