HALİÇ, KÜREK YARIŞLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

HALİÇ, KÜREK YARIŞLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Haliç’te kürek yarışları düzenleyecek. Takım ve kulüplerin yer alacağı etkinlik 26 Haziran’da yapılacak. Başvuru için son tarih 23 Haziran olarak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Haliç’te kürek yarışları düzenleyecek. Takım ve kulüplerin yer alacağı etkinlik 26 Haziran’da yapılacak. Başvuru için son tarih 23 Haziran olarak belirlendi.

İBB'den yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile SPOR İSTANBUL’un iş birliğiyle Haliç'te yapılacak yarışlarda 500 kişilik kontenjanı bulunuyor. Kayıtlar SPOR İSTANBUL’un web sitesi üzerinden alınırken, başvuru için son tarih 23 Haziran olarak belirlendi. 

ALTIN BOYNUZ’DA ÖZEL YARIŞ

Haliç Kürek Yarışları 4 bin 500 metrelik parkurda, özel yarış statüsünde ve Coastal Endurance türünde gerçekleştirilecek. Katılımcıların Deniz Küreği Dört çifte (4X+) sınıfındaki teknelerle yarışacakları organizasyon U19, büyükler ve masterlar kategorilerinde yapılacak. 

FISA KURALLARI UYGULANACAK

Sporcular Atatürk (Unkapanı) Köprüsü’nden başlayacakları yarışı Miniatürk’te tamamlayacaklar. İBB etkinlik için güvenlik, Covid-19 ve diğer tüm sağlık önlemlerini alacak. Türkiye Kürek Federasyonu hakemleri tarafından yönetilecek müsabakalarda Uluslararası Kürek Federasyonu (FISA) Deniz Küreği Kuralları uygulanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.